Görümcem beni mi kıskanıyor sizce? Biraz uzun ama düşüncelerinizi merak ediyorum?

Yeni evliyim görümcemle daha yeni yeni birbirimize alıştık nişanlıyken çok problem yaşadık kendisiyle. Iyi olduğumuzu zannettiğim dönemlere ait mesajlar gördüm. Geçen gün eşimin telefonundan ablasıyla olan mesajlarını okudum normalde asla karıştırmam ama şeytan dürttü. Ablası hakkımda durduk yere fiziğime saçıma başıma her şeyime laf etmiş. Onun tarzı hoşlandığı şeyler farklı benimkisi daha farklı. Aramızda nerden baksanız 9 10 yaş var aynı şeylerden hoşlanmamamız gayet doğal. Sürekli bir kıyaslama benim adım geçtiğinde oflama poflama mesajlarda. Argoya kaçacak şeyler bile söylemiş. Halbuki benim kimseyle bir alıp veremediğim olmadı insanları eleştirip yüzüne gülmem. Her söylediğimin altında bir mana arandığı için diken üstündeyim onunla konuşurken. E malum evlenince aile kıymete bindiği için eşime açamadım bu konuyu birkaç ay önce yazılan mesajlar ama ben yeni gördüğüm için etkilendim. Eşime açtığım zaman da görümcem kendisini haklı çıkaracak bahaneler uyduruyor ya da ben öyle demek istemedim oluyor. Sözün kısası hep bir üstünlük kurma peşinde ve ben çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapmalıyım sizce?
Görümcem beni mi kıskanıyor sizce? Biraz uzun ama düşüncelerinizi merak ediyorum?