Merhaba KS. Geçenlerde kuzen ile birlikte bizim yazlık eve gittik o da benim falaka sevdiğimi bilir bende bu konuları açtım yatırsın diye o da sağolsun saygı duyar yatırdı. Neyse Kemer ile 100 sopa istedim o da attı hatta videosu da var çekmeyi ihmal etmedik. Falakaya daha önceden yatan ve seven var mı? Benim gibi zevk alanlar falan yani? Bu arada falaka hakkında ve bu konular da sorunuz varsa sorabilirsiniz ben burada olacağım.
merhaba . Ben hem gıdıklama hemde falaka seanslsrıyla yakından ilgiliyim, yıllardır bu konularla iç içeyim, aynı ilden arkadaşlar olursa konuya yönelik gizlilik saygı çerçevesinde tanışıp görüşmeye açık birisiyim. Bu konularda ciddi olanlar ve görüşmek tanışmaj isteyen arkadaşlsr ilk etapta bana mailimden ulaşabilir. Saygılar, selamlar.
Ne yalan söyleyim bende seviyorum ama hiç kısmet olmadı denemek
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz çaba ile problemsiz bir şekilde istediğin insana ulaşım saglarsin bence kimin yatirmasini istiyorsan ona yonel ve kibar bir dille izah et başarı sağlanıyor genel de
Yıllardır bdsm dünyasının içinde olduğumu bilir bizim aramız çok iyidir kendisiyle ve ben açık açık söylerim durum böyle böyle diye o da saygı duyar ve yardımcı olur bende ona yardımcı olurum başka konular da eğer ki desteğe ihtiyacı varsa yani benim ki kolay olan