Ters veya zıt görüşte olsanız bile, Ülkücü sanatçıları ve şarkıları dinlermisiniz ve severmisiniz?
evet dinliyorum, ters görüşte olsam bile
hayır dinlemem faşistleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mustafa Yildizdogan
Yildirim Yildizdogan
Ahmet Safak
Ozan Arif
Osman Öztunç
Arif Nazim
Ali Kinik
Atilla Yilmaz
ülkücümüsün?
evet
adım ülkü ve babam sayesinde nerdeyse her gün dinlerim mustafa yıldızdoğan favorimdir :)
helal olsun sana asena :D nerelisin :D?
sakarya
asena reis :D.
:))
Sakaryada çok dövüyolar bdplileri :D.
pk karışmam bn blmem yani :)
Erkekler için diyom kız :D benim sakaryalı kız arkadaşım vardı, kocaelide oturuyodu, ayrıldık ama okadar pişmanımki anlatamam.
:) sn pşmanlık fayda etmezz gardaşşşş
aynen öyle ama inanılmaz pişmanım, çok namuslu dürüst bir kızdı yaaa
hmm yzk olmş
ali kınık bildiğin gibi değil İtin biri
osman öztunç üsküdar
Kim Ne Bilsin - Mustafa Yıldızdoğan
vs vs bende dostum
Ali kınık niye öyle kusura bakmayın ama merak ettim hangi partilisiniz?
chpliyim ama mustafa yıldızdoğan ve ahmet şafağı dinliyorum birde azerinden çırpınırdın karadeniz var :)
Ülkücü sanatçılar ve şarkılar güzel mi sana göre?
güzel olmasa dinlermiyim?
Cevap
7Cevap
Özellikle "şunu dinlememeliyim çünkü ideolojime ters" demiyorum fakat ülkücü şarkıcıların yaptıkları müzik, tarzımla uyuşmuyor.
Yerde tanrı gökte biz delikanlı türkleriz diye bir şarkı vardı. Anlattığı çok güzeldi duygusu falan ama şarkı çok komikti hala dinlerim :D
Ülkücüyüm, ülkücü sanatçılarıda çok dinledim, ama eskisi gibi artık dinlemiyorum.
Bende öyleyim harbi, eskiden çok dinlerdim paso dinlerdim şimdi sadece osman! ı dinliyom
Ahmet şafak ve Mustafa yıldızdoğan.
Ülkücü idim zamanında.
Şimdi hangi partilisin?
Parti tutmuyorum. Ama eskiden sıkı bir ülkücüydüm. Ta ki ülkücülerin içinde bulununcaya kadar.
Sanatına görüşünü karıştırmıyorsa, her sanatçıyı dinlerim
mesela ülkücü sanatçılardan?
Uğur ışılak, ahmet şafak ta dinlerim, ahmet kaya da. Yeterki sanatı görüşünü içermesin.
bunların hepsi görüşünü içeriyor ama :D?
ben şahsen ülkücü ideolojiyi sevmem hatta nefret ederim.ama mustafa yıldızdoğan ı çok severim. karaketerini. duruşu. sesi.
görüş olarak hangi partiyi savunursun?
bdp.
küfür etme :D
yok ya ne küfür edicem 3-4 tane bdpli arkadaşım var.
yanlış anlama bro.ülkücü ideoloji iyi hoş ama bir ara acaba bunlar ne düşünüyor. diye ocağa gitmiştim bizim ilçede. abi nerde it kopuk var toplamışlar. sözde başkan da bir meslek liseli.zaten bunu muhsin yazıcıoğlu da öyle bişi demişti. bizim tabanımızın entellektüel birikimi nerdeyse hiç yok diye. gerçi genel olarak bütün türkiyenin sorunu aslında.
Haklısın çok bozuldu ocaklar, onu bende kabul ediyorum zaten, sen nerelisin peki?
İstanbul'da büyüdüm. aslen diayrbakırlım ama ben genelde ist. derim.
Hımm anladım, ben ocaklarda büyüdüm, vanlı, muşlu, bitlisli, bingöllü, urfalı, adıyamanlı çok ülkücü gördüm ocaktan çıkmayan, ama d.bakırlı ilk defa seni duydum :D.
bende her fikre saygı ve merak vardır. araştırım. düşünürüm sonra tercihimi yaparım :) gerçi artık bdp den de soğudum bir sonraki seçimşerde oy kullanmayabilirim. insanın nbilmediği ve aslında emin olduğu şeyler üzerine çok gitmesi gerekir. siyasi bir fikir de olabilir.
Mustafa yıldızdoğan, ali kınık, atilla yılmaz, Ümit ateş
dinliyorum seviyorum 'Başbuğlar Ölmez' cCc
Ülkücümüsün :D.
Helal olsun asena gönlünün olması yeterli ülkücü hareketle :D.
hayır dinlemem faşistleri
ülkücüyüm ama dinlemem
neden?
o duyuguyu alamıyorumm :)
Nasıl anlamadım :D.
ay ne bilim ben yabancı dinlerim genelde. :)
Zındık :DD:.
Ugur ısılak
ugur ışılay ülkücü değil hiçbir partili değil döneğin teki, şimdi akp ve tayyibi yalıyor.
Senden daha ülkucu oldugu kesin :/ ocakta akpliside var bbpliside, ille ulkuculer mhpli olcak diye bisey yok
Başbuğ Türkeş'in dediği gibi ülkücülük Mhp'De olur, Parti kurucusu bunu diyor anladın? Akparti teşkilatında ben ülkücüyüm diyemezsin.
Zaten demem de irkci oldu ciktilar simdiki ülkuculer
Ettiğin yemin var ülkücü yemini Allah kuran diyen nasıl çiğnedin bu yemini peki? Ülkücüler hiçbir zaman ırkçı olmadı döndüm diyemiyosun bari iftira atma
Ben ulkucuyum mu dedim? Ocaga bir kac kez gittim o kadar
Ülkucuyum diyen oldu mu? Ya da ulkucuydum diyen?
hasan sağındık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar