Sadece benim hatırladığım reklam?

Arkadaşlar herkese merhaba. Hatırladığım bir reklam var kime sorsam bilmiyor. Artık kendimden şüphelenmeye başladım şizofren miyim diye. Acaba diyorum kafamda mı uydurdum böyle bir reklamı. Fakat şunu da biliyorum bu reklam daha yeni hatırladığım reklam değil çook küçükken de bu reklamı bildiğimi hatırlıyorum. Bu reklamı bulamazsam kafayı yicem artık yardım edin hatırlayan olursa söylesin. Reklam şöyle:
Beyaz çikolata ya da gofret reklamı diye hatırlıyorum ve de kovboy teması var reklamda. Küçük çocuklar oynuyor. Bir kamyon var kamyonun içinde bu çikolatalardan var. Kamyonun arka tarafında bir çocuk tek başına bekçilik yapıyor diğer çocuklar bu çikolatalardan almasın diye. Başında kovboy şapkalı gözlüklü çocuk geliyor elinde bir tabanca var. Tabanca ile bekçi çocuğun sanırım kemerine ateş ediyor. Bekçi çocuğun pantolonu düşüyor. Daha sonra kamyonun kapısı açılıyor ve çikolatalar yere yığılıyor. Reklamı bu şekilde hatırlıyorum. Lüütfen böyle bir şey hatırlayan varsa yazsın ben de rahatlıyım artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar reklamı buldum. Yıllardır çektiğim çile bitti. Link ekleyemiyorum Merak edenler için:
Youtube > Nestle's Milkybar Commercials: Starring The Milkybar Kid
04:22 de. Geçmiş olsun herkese :)
Sadece benim hatırladığım reklam?