Diğer Bu minik bitkinin adını bilen var mı? --Danielllaaa---- Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Katıldığım bir davette jest yapıp herkese bakmamız için böyle minik minik bitkiler verdiler. Ben hiç anlamam ama bakmak büyütmek de istiyorum Önce bitkinin adını öğrenirsem işim daha kolay olur gibime geliyor Bu minik bitkinin adını bilen var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sevimsizhayalet Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 39% +1 yıl Semizotu. Yenilebilen bir bitki. Yoğurtlu mezesi yapılıyor. 1 5 Yorumla Sevimsizhayalet +1 yıl Tabii yine de emin olmadan yeme Yorumla --Danielllaaa---- +1 yıl O değil bunun yaprakları kalın semizotu daha ince yapraklı oluyor Yorumla --Danielllaaa---- +1 yıl Plastik gibi yaprakları ilk başta yapay çicek sandım sonra çiçek açtığını görünce gerçek olduğunu anladım Yorumla Sevimsizhayalet +1 yıl O zaman semizotu değil demek ki. Bilemedim. Yorumla Sevimsizhayalet +1 yıl Öyle ya davette niye semizotu verilsin :-) Yorumla
Çikibokko Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Scullent çeşidi mi acabaMenekşe yaprağını da andırıyor 2 3 Yorumla --Danielllaaa---- +1 yıl Sukulent çeşidi sanırım çünkü davetlerde falan bunlardan verilirmiş Yorumla --Danielllaaa---- +1 yıl Teşekkür ederim canım ❤️ Yorumla Çikibokko +1 yıl Rica ederim kuzucuk 🧡 Yorumla
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl tetragonia diyor google bende ilk kez duydum 1 1 Yorumla --Danielllaaa---- +1 yıl Baktım ama benzemiyor ona Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl semiz otuna benziyor salatasını yap yiyelim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar