Ilk okuldayken çok çizim yapan biriydim lise de az yapardım. Bu benim ilk yağlı ve guaj boya çalışmam sizce nasıl olmuş? Kendimi geliştirip daha güzel yapmaya çalışacağım.
Öncelikle geçen haftalardan kalma sorunla karşılaşmaktayım. İstediğin vakit, başarabiliyorsun. İnsanoğlu da sürekli azimli olmalı aslında. Demek ki bunun eğitimini alsan, meslek haline getirebilirsin. Bu aralar da pek görüş yapmayı tercih etmiyorum. Çok uzun yıllardır tanıyorum seni, sınırlarını hiç geçmediğin ve aynı seviyede ilerlediğini için hem teşekkürlerimi sunuyorum hem de imreniyorum.
Görüşün için çok teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hisetmemi sağladın. Eğitim için kursuna kayıt oldum şu an açılmasını bekliyorum o süre zarfında evde çalışmalar yapıyorum ve aynı zamanda bir yandan kpss ve ptt sınavlarına hazırlanıyorum kendi alanımda iş bulamıyorum o yüzden yeteneğimi geliştirmek için uğraşıyorum hem de mesleğiyle alakalı seminer kurslara gidip bir şekilde eksik yanlarımı kapatmaya çalışıyorum.
Yazmış olduğum mesaja cevap verip, yorumumu süslediğin için ben de teşekkür ederim. Artık maalesef yabancı dil alımı bile yaparken İngilizce'ye bakmıyorlar. Daha da geliştirmeli insan. Sertifikalar ve bir de referans gerçekten bu konu da çok etkili. Açıkcası bu tür içerikleri seninle daha farklı yerde konuşmak isterdim. Aklımda o kadar değişik planlar var ki senin için. Belki sana yararım dokunur, bilemedim. Onun dışında gerçekten yarın bir gün evlendiğinde erkeğin eline bakmayacaksın. Ekonomik özgürlüğün olacak ve bu mükemmel bir şey. Hayatta her şeyi fırsata çevirebiliriz, önemli olan zamandır. Sen böyle çabaladıktan sonra Allah emeğini boşa çıkarmaz.
En İyi Cevaplar