Dün veterinere götürdüm enfeksiyon kaptığını söyledi 3 gün üst üste tedavi uygulayacağız dedi. Ama kilo konusunda hiçbir yorum yapmıyor sadece mama dışında bir şey verme diyor. (Sadece bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Sonuçta hasta bir köpekten bahsediyoruz.)
Minyatür Pinscher cinsi köpeğimin kilo alması için ne yapmalıyım?
Bu köpekçik ne yesin zaten küçücük birşey çok da tatlı. Köpek bakımından anlamam ama ek vitamin falan veriyorlar hasta ya da halsiz olunca. Petshoplara bir sor istersen.
kopegim buyuk kangal besliyorum dolayisiyla ayni bakamayiz ama veterinerdense shoplara da sor cunku her mamanin farkli besin degeri var tavuk sucuk ile et sucuk gibi :) ikiside sucuk ama :)
Ev yemekleri tüylerini döker, alerji yapar dedi. Zaten tavuğa alerjisi çıktı. 2 gündür enfeksiyon tedavisi uyguluyor hayvan sadece su içiyor. Ne yese çıkarıyor. El kadar kaldı.
Kendimi bildim bileli köpek ve farklı hayvanlar beslerim ve bunları elimden geldiğince kendi yediklerimle beslemişimdir ki hâlâ öyle tüy dökme gibi bir sorunla karşukaşmadım ama sürekli tavuk yedirmek tüy sorunu yaşatıyor.. bir doktor kadar bilgili olamam ama size tavsiyem başka bir veterinere götürmenizde fayda var bir köpeğim de başıma geldi bu ve sonuç ölümle sonuçlandı farklı bir veterinere götürmemenin pişmanlığı var.. siz de yaşamamak adına tavsiyem bu
Memleket savasta girdi girecek.. Bazi ulkelerde cocuklar susuzluktan ölüyor.. Biz kendimiz yedik ictik kopeklere sunulan hayata bak allaha binlerce kez sukretmek gerekiyor. m
Herkes saçma sapan sorular sorarken benim bir canın üstelik baktığım bir canın derdine düşmem mi seni rahatsız etti? Ülke savaşa giriyorsa senin burada işin ne? Yorum atarak vakit harcamasana.