Üçlü grupta dışlanan olmak? yardım edin çok kötüyüm?

Ben lise son sınıftayım. Bu yıl okulumu değiştirdim. Bu yeni okulumda iki tane yeni arkadaşım oldu. Birisinin adı Aygün diğeri Nalan. Aygün’le yazın matematik kampında takıldık. Çok iyi anlaşıyorduk. Ama bölümlerimiz farklı olduğu için farklı sınıflarda okuyoruz şimdi. Nalan da sınıftan tanıştığım birisi. Neyse konuya geleyim gel zaman git zaman arkadaş olduk. Aygün’le öğlen yemeklerini dışarda yemekten sıkıldık evden getirelim dedik. Nalan da evden getiriyor. Üçümüz yemeye başladık. Ortak tanıdıkları varmış aynı ortaokulda mı ne okumuşlar. Hep onları konuşup beni unutmaya başladılar. Nalan bana evden Aygün’ün sevdiği yemeği getirdim falan dedi. Hem de defalarca. Sınıfta bir başka kız bir iki gün önce yemek yerken onlara siz burada mı tanıştınız daha önceden mi yakın arkadaştınız dedi. O kadar üzüldüm ki. Benim sayemde arkadaş oldular. Şimdi bana bunu yapıyorlar. Ben yokmuşum gibi. Tepki olarak susuyorum. Üzgün davranıyorum. Bu sefer de ne oldu moralin niye bozuk diyorlar. Söylersem çocuk gibi olur diye söylemiyorum da. Çok üzülüyorum. Yardım edin 😓
Üçlü grupta dışlanan olmak? yardım edin çok kötüyüm?