Çok kazanıyor larmıs?
Hemşirelik mi Mali müşavirlikmi?
Çok kazanıyor larmıs?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mali müşavirim aklım olsa hemşirelik derdim 😅 bizim mesleğin teferruatı çok sürekli yeni yasa mevzuat vs takip halinde olman lazım, her sektör için farklı kayıtlar var, bir sektörü ögrenirsin karşına farklı sektör çıkar apişip kalırsın, 3 yil staj yaparsın biter geriye dönüp bakarsın bir beyanname bile veremez durumdasın, çok karışık yani Hersey. Ama hemşirelik garanti iş, tabi bu biraz da sana kalmış, hastane ortamını sevmiyorsan yönel rahat etmek istiyorsan da hemşirelik yap. ama masa bası istiyorsan da mali müşavir ol, uzun vadede iyi paralar alacağın bir meslek. Şimdi bir inşaat enerji sektörünü iyi bilsen en az 4000 5000 le başlarsın.
Öğretmenlik nasıl?
Güzel
mali müşavir olup , defter bulmak cok zor , her önünne gelen mali müşavir zaten , hemşire olmanı tavsiye ediyorum
Ögretmenlik nasıl?
Hizmet etmek zor yaaa
Hemşireleri neden hizmetçi olarak görüyorsunuz. Bu mesleği okuduğum için çok şanslıyım. insanların hayır dualarını almak çok güzel bir duygu. Hizmetçi değil sadece çok yoğun çalışıyorlar, sürekli hareket halindeler ve insanlara hizmet ediyorlar, hizmetçilik değil. İyi günler...
Ablam hemsire enistem mali musavir :D tam benlik soru. Valla ikisi de zor meslekler. Yine de hemsirelik daha iyi olur senin icin
Hemşirelik te hizmetçilik gibi :/
Ne alaka?
Hemşirelik öyle ama :( milletin bokunu bile temizliyorsun
O gozle bakiyorsan olma zaten
Bu devirde milletin bokunu temizleyen hemşire kalmadı sen rahat ol. Lavmanı bile sana verip git tuvalette yap diyorlar. Her işin kötü yanı var ayrıca okul bittiği gibi atanıp iş bulamıyorsun zaten. Hemşire olabilde bok temizlemesi sona kalsın :)
@oylesinegezen atamasıda artık zor ya
Sağlığın diğer bölümlerine göre en rahat atanan hemşireler. 70 civarı atanıyorlar diğerleri 85 altında atanamıyor maalesef ki. Yani tercih hakkın varsa hemşireliği seçmelisin mali müşavirliğin dersleri de zor oluyor :)
Cevap
5Cevap
İş bulmak istiyosan hemşirelik
Acaba öğretmenlik nasıl?
Hemşirelik te hizmetçilik ya
Bana basit geliyo :( sürekli hizmet
Öğretmelik daha saygın gelıyo
Hemşirelik zor yapamaz herkez
Aynen yeri gelıyo milletin bokunun bile temızlıyırsun
Ciddenmi? Tavsiye edıyormusun?
Bende istemiyorum zaten sen olsan ne secersin?
hemşireler çok fena ya
Malimüsavir ol
Zor diyorlar
Aynen ayrıca maasıda hep sabit
Mali müşavirlik zor ama iyi para kazanıyolar
Hemsirelik tabiki
Hizmetçi gibi oda yaa
Öğretmenlik nasıl?
Hemşirelerde öyle artık
Benım akrabam 2500 maas alıyo
:( bu para icinde degmez yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?