Arkadaşlar birisi yüzüme gece uyurken üflüyor cilere inanırım nedenini bilen ciddi bir şekilde söylermi?

arkadaşlar bu gece saat 10,30 sıralarında gözlerimi kapattım ve yüzüme birinin üflediğini hissettim ondan sonra dedim kendim yapmışımdır heralde cin değildir zaten dinen bize dokunmamaları lazım gözlerimi tekrar kapattım ve yattım aynı şey bidaha oldu bu sefer uyuyamadım itiraz edemem korktum sonradan bir şizofreni belirtisi olabileceğini düşündüm ama deliren insanlar delirdiklerini anlayamazlar dini bişey olma olasılığı yüksek geldi daha önce aile büyüklerimden birine karabasan görünmüş eskiden bunların üstüne o gece bir ıslık sesi duydum ve tavana baktığımda karanlık bişey hızlıca geçti bunların üstüne düşündüm bu evde küçükken lavabadayken kapı açıldı ve küçük bir çocuk görmüştüm bu kadar herşey birleşti ama sabah olduğunda geceki şeylere anlam veremedim sabahları farklı geceleri farklı biriyim gece uyumakta zorlanıcam gibi duruyor olayı bilen anlatsa
Arkadaşlar birisi yüzüme gece uyurken üflüyor cilere inanırım nedenini bilen ciddi bir şekilde söylermi?