Ehliyet kursuna gidiyorum. Hocadan memnun degilim napmalı?

Kursta iki hoca var. Ikiside erkek. Biri kadinlara biri erkeklere veriyor. Öyle paylasmislar, ayarlamışlar. Bana sormadılar bile. Basta kayit olurken hocayi siz seciyorsunuz demişti. Bana dersleriniz basliyor şu hocadasınız dediler. Hani secebiliyorduk dedim. Zaten iki hoca var biri erkeklere biri kadinlara veriyor dediler. Tamam dedim. Baska seçenek yok zaten. Çalışmalara gidiyorum. Ama öğretmiyor. Hocaya sıfır olduğumu, ilk kez direksiyona oturdugumu, arabamizin olmadığını söyledim. Ama bir dedigini aninda yapmamı istiyor. Arada sinirleniyor. Bir sey dedigimde, sordugumda bozuyor beni. Tamam sorularim sacma geliyor belki kendine. Ama ilkim hicbir sey bilmiyorum ve öğrenmeye gidiyorum. Detayli anlatmıyor hicbir seyi. Yuzeysel geciyor. Sanki bilen birine anlatır gibi anlatıyor. Hic motive etmiyor. Yanlışlarımı yüzüme yüzüme söylüyor. Dogru yaptığım şeyler de tebrik etmiyor bunu guzel yaptın demiyor mesela. Ders sonunda insan neleri yanlış yaptigimi ve duzeltmem gerektiğini söyler. Direk iniyor arabadan. Kendi ögretmediginden ben bir seyler yapmaya çalıştığımda yanlış yaptigimda bunu şöyle yapamiyor musun bu kadar mi zor diye çıkışıyor. Türkiye de erkek çocuklarını arabaya nerdeyse dogar dogmaz oturtuyor babaları. Kizlar da öyle değil malesef. Benim gibi ilk kez oturan cok kadın var. Bende isterdim. Küçükken oturayım. Bir kulak dolgunlugum olsun isterdim. Agac yasken eğilir. Ama yok işte. Simdi bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Hocanın tavrı, psikolojik baskısı beni yoruyor. Kendimi aptal hissediyorum. Keske baska kursa gitseydim. Diger kurslarda mi böyle bilmiyorum ama buraya nasip oldu gitmek. Ama hic memnun değilim. Hadi diyelim zar zor direksiyon sinavini geçtim. Ama tek başıma bu psikolojiyle trafige çıkamam. Ne yapmalıyım arkadaslar? Dersten geldim ve yine moralim cok bozuldu.
Ehliyet kursuna gidiyorum. Hocadan memnun degilim napmalı?