kocam, la biz küsmüştük o da dikkat çekmek için eve geç geldi 2 gün kocamla dayım çok yakın arkadaş onlaymış dayım bana herşeyi anltırır. her neyse, kocam eve geç geldiği 2. günü sahilde otururken bir kadın gelmiş hayat kadını galiba eşime iş atmış işte evliyim dese de önemi yok demiş kocam la dayım da ordan uzaklaşmış ben kocama bie sürü bağırdım bana nasıl anlatmasın dedim sınır olacağını biliyorum dedi bak e gün eve geç geldin neler oluyor dedim sen çıkmasan o saatte kadın sana bakmaz ki dedim o da haklsıkn uzatma dedi sonra gerizekalıı neyi uzatmıyım bir erkek bana iş atsa bulur öldüresiye döversin bana gelince uzatma dedim o da haklisin aşkım dedi bende o kadın beni sınır etti huzurumu kaçırdı allah ta onun huzurunu kaçırsın dedim. haklı değilmiyim ya sizin başıniza gelse ne yaparsınız
Cevabın nedir?
Kocana niye yükleniyon adam bişey yapmamışki dayınla takılmış gelenede yol vermiş adama niye bağırıyor sana aynısı olsa kocam bulup dövecek tabiki hakkıdır neden çünkü erkekler bir kadını elde etmek icin sürekli peşine gezer bidaha tekrarlanmasın diye ya da başka evli kadınlara yanaşmasın diye döver bende olsam öyle yaparım ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bir kadın Bütün evli erkeklere yavşaması normal ama erkeklerin kadınlara yavşaması mı Onlar ben hayır kadın erkek eşit kusura bakmasın kimse her konuda hem de
- +1 yıl
O zaman senin karına ileride yavşağı cek Adam da zenne olursa Yani kendini para karşılığı pazarlayan erkek Olursa sıkıntı olmaz o zaman öyle mi
En İyi Cevaplar
gerizekalıı neyi uzatmıyım
böyle bağırma çağırma ve bu davranış tarzında o kadın benim eşim olmaktan cıkmış demektir.00 Yorumla
+1 yılSakin ol adam yatmamış teklif gelmiş red etmiş
Ki bu kadının suçu öyle kafalarına göre tek buldugu erkeklerin yanına gidip iş atmaya çalışmasınlar
İsteyen zaten bulur onları012 Yorumla
Soran+1 yılzaten yatamaz bu bir ödül değil ayrıca gecenin vakti sokağa çıkarsa iş de adarlar öldürürler de
- +1 yıl
Kim ödül dedi?
Soran+1 yılbelirtmen onu sanki böyle ödül der gigi geldi öyle algılanıyr
- +1 yıl
Herneyse
Bu arada istedigimiz vakit sokaga çıkarız kimse kimseyi rahatsız edemez
Yani olaya biraz mantıklı yaklaşırsan
Kocanın tek suçunun sana inat geç gelmesi oldugunu bilirsin
Ama onu hayat kadınıyla suçlaman yanlış
Soran+1 yılsuçlamadım aslında çok sinirlendim ona
- +1 yıl
Ve kimse ben sokaga geç çıktım diye ne beni öldürebilir ne bana iş atabilir 😃
Saçmalıyorsun
Soran+1 yılAslında buna hakkı yok kimsenin ben şunu anlatamıyorum şimdi bizim evimize Aslı hırsız giremez değil mi hakkı yok hırsızın girmeye gerçekten hakkı yok amma velakin adamlar giriyorlar engel olabiliyor musun o zaman kapını açık bırak Sonuçta hırsızın girmeye hakkı yok ki ama girer bunu anlamıyorsun işte birilerinin bize bir şeyler yapmaya hakkı yok Evet hırsızın benim evime girmeye hakkı yok sokakta beni öldürmelerini hakkı yok taciz etmelerine hakkı yok ama yapıyorlar nasıl hırsız girmesin diye kapını ki diyorsan kendin de her alanda güvence altına almalısın Evet hakları yok bu iğrençlik ama yapıyorlar olduktan sonra yaptıktan sonra ne fark eder Hakkı varmış yokmuş Sonuçta oldu bunu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Ben seni gayet iyi anlıyorum
Sende bu kafayla gidersen bir çok şeyi meşru kılacagını anlamıyorsun
Kendimizi her türlü güvence altına alacagız zaten
Bu erkek veya kadın fark etmez her insan tedbirini alacak
Benim bahsettigim bu tarz olayların önüne geçebilmek bilinçli bir toplum yaratabilmek
Ki oda bu toplumla zor
Ki sen az önce
" gecenin vakti sokağa çıkarsa iş de adarlar öldürürler de " bunu hangi düsünceyle dedin o zaman?
Soran+1 yılSen öyle düşünüyorsun ve ben böyle düşünüyorum bana göre bir adam gecenin üçünde dışarı dışarıda olmamalı başına bir şey gelmese de olmamalı
- +1 yıl
Ya senin düşüncen tabi ki bir şey demedim ben ona
Kocan sana izin vermez o saatte ama kendisi çıkar
Burnundan getir ablacım 😃
Soran+1 yılAynen getireceğim Aslında ben sinirle söyledim Yoksa benim sadece sinir olduğum konu şu eve geç gelme konusu o kadına sinirlendim Kocama değil yani
- +1 yıl
Anladım haklısın
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin zTen yollu, huzuru olsa nee olmasa ne. Siz her kavgada adam evdenmi uzaklasiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılyoo uzaklaşmıyor. ama hani ben merek edeyim diyr geç geliyor ay acaba başına bir şey mi geldi merak kandırmak için çoçuk işte 📖😂
Cevap sahibi+1 yılSizin yaslar kac pardonda.. evleneli ne kadar oldu
Soran+1 yılben 24 kocam 28 evleneli 6 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılValla su tavirlardan sonra ben sandimki yaslar 19-20😊😊
Cocuk. var mı . peki
Soran+1 yılne diyosun ya senin larının başına gelse sende böyle bağırırsın şaka mısınız ya
Cevap sahibi+1 yılBagirmana bisey diyen yok. Kocanin evden uzaklasmasi. cocukca. yani aptalca.
+1 yılKocan küsmeme dersini aldın mı?
017 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben hep küserim lakin o bir daha geç gelmeme dersini aldı öğrendi ;)
- +1 yıl
Kocaya küsersen kocayı kaptırırsın. Küsmeyenini bulur. Ya davulcular ya zurnacılar kapar. Eğer iç güveysi değilse kocanın evinde kalıp, kocanın nimetlerinden faydalanıp sonra da küseceksin. Bu sefer dayınlaymış ama gelecek sefer bir arkadaşı ile olur götürürler. Benden söylemesi. Bir dahaki sorun şu olabilir. Kocama küstüm, kocamda başka kadınlarla oluyor. Napayım?
Soran+1 yılahaha kaptırımıyım😂😂hadi bir başkasına gitdin aldatma tazminat o 500 bin önce boşarım sonra makamdın yarısı sonra tazminat birde ailesi siler abilerim dayılarım döverler üzerine birde intetnetletde resmini paylaşır rezil ederim. hadi bakalım bie bilsin siz kadınlar abunlaeı tehdid mi sandınız yiyorsa bılsun ben kaybetmem o kaybeder ve ben sormam asla böyle yaparım bak.. adam gibi durucak it gibi de sadık olmak zorunda. başka birine gidemez giderse azına ederim zaten hadi yiyorsa 😂😂
- +1 yıl
Bulmuşsun mazlumu, tepe tepe kullan. İnternette yayınlada aldığın tazminatın 2 katını öde. Zekii biri sana 1 kuruş isterse vermez. Şu yazın kocanın eline geçsin dındızlak kapının önüne
- +1 yıl
Burada kullandığın küfürlü yorumlar şikayet edilir.
Soran+1 yılBak kardeşim beni iyi dinle aldatmanın bahanesi olmaz Sen aldatmayı normal gördüğüne göre Senin anan da babanı çok aldatmış mutsuz olan adam boşanır aldatmaz cehaletin buradan ülkeyi sarıyor dediğim gibi aldatmayı normal gördüğüne göre senin baban bayağı boynuzu 2 metre boynuz olmuş senin gibi bir cahil taktığım için diploma öpüp özür dileyeceğim Az sonra hadi naş
Soran+1 yılÖncelikle bu Yazım anayasa kuralları ve hesabımın şifresi eşim de var Ben bu yazıda ne yazdım beni aldatırsa yazdım aldatırsa aldatmaz sabunları yapma Al o aldatacak kadar namussuz olunca ben bunları yapsam mı suç Allah'ın cahili senin karı seni aldatsam ne yaparsın Ayrıca bana bir şey vermemek gibi bir hakkı yok anayasaya göre ben zaten onun mallarının yarısını alıyorum aldattığı takdirde ispat ettiğim sürece 500 bin lira tazminat alıyorum neyin kafasını yaşıyorsun sen Bu arada internette birinin izinsiz fotoğrafını paylaşmak yalnızca 1000 TL cezası bilgin olsun karşımda cahil duruma Ayrıca bana Beni iyi dinle beni iyi dinle Ben burada Kocama bunları yaparım demedim aldatan şerefsizlere bunları yaparım dedim aldatan şerefsiz olur namussuz olur aldatmayı normal gördüğüne göre sen de boynuzlu sundur Çünkü senin gibi adamların Yarın karıları aldatınca da şey diyorlar çağdaşlık ilkellik Bir şey olmaz O nedenle Biz senin gibi geniş leri lastik olmuşlar çok iyi biliyoruz
- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş işi. Kötü söz sahibine aittir. Yarası olan gocunur. Cahil ve boynuz görmek istiyor aynaya ve anana bakman yeterli. İnsanın kendisi neyse herkesi aynı sanırım. Sen tazminat iyi biliyorsun madem ben avukatım. şu an hakaret davasını açıyorum. Sonrasında da nasıl tazminat ödecek gör. Ekran görüntüsünü aldım. Sistemede durumu bildirdim. IP adresin de alındı.
Soran+1 yılYa defol git ne yapıyorsan yap Allah'ın veledi Ya defol git ne yapıyorsan yap Anam babanı boynuzlu ya boynuz diye seni de kimden yaptığı belli değil siktirrr gitt orospuu çoçuğu ne yapıyorsan yap babasız piçç
Soran+1 yılBu arada beni o kadar güzel güldürdün ki Neden biliyor musun hakaret davası diye bir şey yok O da tazminat davası diyorlar yalnızca hakaret onun içeriyi olur sebebi olur hakaret davası diye bir şey yok😂😂 cahil neyse yapmazsan kocam ananı siksinn... hadi piçç aş sava bunları da el ekran görüntüsü ooepsouu piöii
- +1 yıl
İnternet Yoluyla Hakaret Suçu
Günümüzde hakaret suçu en çok çağdaş iletişim araçlarıyla işlenmektedir. İnternet yoluyla hakaret, kolay ispatlanabilecek bir suç çeşididir. Bu nedenle, e-mail, facebook, skype, messenger, whatssup, twitter vb. gibi sosyal medya araçlarıyla doğrudan mağdurun hedef alınarak hakaret edilmesi de hakaret suçunu oluşturur.
Başkasından gelen hakaret içerikli bir e-mail mağdura “forward” edilerek gönderildiğinde dahi hakaret suçu oluşur. İnternet yoluyla işlenen hakaret suçlarının her suçun özelliğine göre teknik olarak nasıl ortaya çıkarılacağı bir Ceza avukatı ile görüşülmelidir. - +1 yıl
Nitelikli Hakaret Suçu Cezası (TCK 125/3)
Suçun nitelikli hallerinde hakaret suçunun cezası, 1 yıl ile 2 yıl arasındadır. Mağdurun kamu görevlisi olması (avukat, hakim, memur vs.) ve hakaretin görevinden dolayı yapılmış olması, kişinin mensup olduğu dinin kutsal değerlerine veya din özgürlüğünün kullanılmasına hakaret edilmesi hakaret suçunun cezası ağırlaştırılmış nitelikli şekli olarak kabul edilmektedir.
Alenen Hakaret Suçu Cezası
Hakaretin alenen işlenmesi halinde ceza 1/6 oranında ayrıca arttırılacaktır. Örneğin, bir tv programında veya bir caddede bağırarak hakaret etmek hakaret suçunun aleni bir şekilde işlenmesine neden olur.
Soran+1 yılHiçbirini okumadım ama şunu söylüyor bilirim işte bak hakaret suçu yazıyor hakaret davası yazmıyor hakaret eden birini tazminat davası açılır hakaret davası diye bir şey yok bundan bahsediyorum hakaret suçu var ama davası yok buna güldüm zaten sonra alıp da dediğim gibi istediğini yap Bak o küfürlerim ideal ekran görüntüsü bana dava açmazsan da kardeşimsin Tamam mı Bekliyorum
- +1 yıl
Hakaret Suçunun Cezası Nedir?
Basit Hakaret Suçu Cezası (TCK 125/1)
Hakaret suçunun cezası, suçun basit veya nitelikli şekillerinden hangisinin işlendiğine göre farklılık arz eder. Suçun basit şeklinde, yani kamu görevlisi olmayan bir kişinin yüzüne karşı hakaret halinde, hakaret suçunun cezası 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Suçun basit şeklindev hakim ya hapis cezası ya da adli para cezası verecektir. Her iki cezanın aynı anda verilmesi mümkün değildir. Hakim gerekçeli kararında neden hapis cezası veya adli para cezası verdiğini de açıkça gerekçelendirmek zorundadır.
- +1 yıl
SON GÜLEN İYİ GÜLER. KENDİNİ BİRŞEY Mİ BİLDİĞİNİ SANIYORSUN. BEN YÜKSEK LİSANSINI YAPTIM. AVUKAT OLDUĞUMU BELİRTMEME RAĞMEN HAKARETE DEVAM ETTİN. BUDA SUÇU NİTELİKLİ HALE GETİRDİ. 1 SAAT İÇİNDE DİLEKÇE VERİLMİŞ OLUR. BUNDAN SONRA YAZACAKLARINDA İSRARA VE RAHATSIZ ETMEYE GİRECEKTİR
Soran+1 yılBak kardeş sana diyorum ki hakaret eden birine açılan davaya tazminat davası denir hakaret davası denmez ben sana isminden bahsediyorum hakaret suçunun Bedeli yok demiyorum Lakin yap diyorum bak bana dava açmazsan diyorum orospuu çoçusın Madem dava açacaksın hala niye yazıyorsun git açsana aşmazsan ya piçç😂😂
- +1 yıl
CEZA VE TAZMİNAT DAVASI AYRI AYRI ŞEYLERDİR. CEZA DAVASINDA SUÇLI BULUNMAN HALİNDE TAZMİNAT DAVASINI KAZANMA ŞANSIN YÜKSELİR. 2 YIL HAPSİNİ AL ARKASINDAN TAZMİNAT GELECEK., TÜM BÜRO şu an BUNUNLA MEŞGUL. SEN BUNLARI MAHKEMEDE SÖYLERSİN.
- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılKocana bağırma. Adamın suçu yok. Özür dile.
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır çıkmasın gece vakti gece vakti çıkana herkes herşey yapar
- +1 yıl
Siz , evlenince erkekleri eve kapatan, asla dışarı salmayan , arada sırada arkadaşları ile vakit geçirmesine bile izin vermeyen, sadece benimle olsun, hep benimle olsun zihniyetindeki kadınlar, farkında değilsiniz ama böyle yapa yapa uzaklaştırıyorsunuz adamları. Gece vakti çıkmasın ne demek ya? Kocan değil sanki damızlık boğa besliyorsun. Yapmayın böyle, biraz salın kocalarınızı..
Soran+1 yılçıksın dışarı kardeşim ama gecenin 3 de de bir adam evinde de olur ben onun hafta da 2 kez basketbol oynamasına karışmam arkadaşları ile gezmesine karışmam ama gecenin 3 fe evli adam bir zahmet evind e olsun.
- +1 yıl
Kocana güvenmeyi öğren önce. Bir b*klar yiyecek adam aksam 6 da da yer öğlen 12 de de yer. Saati falan fark etmez. Sen güven , bırak adamı ne zaman istiyorsa çıksın. Adım gibi de eminim ki kaç yıllık evliyseniz adam 1 en fazla 2 kere gece 3 de dışarıda olmuştur. Sen de bunu 3240928432 kat abartıp adama çıkışmışsındır.
Soran+1 yılSana şunu anlatamıyorum değil mi sana şunu anlatamıyorum ben beni aldatır demiyorum zaten Benim Kocam beni aldatma şükür olsun mayası sağlam şükür olsun Allah korkusu olan bir adam Ben şundan bahsediyorum biz ikimiz evliyiz Tamam mı Şimdi sen evlendin gecenin üçünde yatağında tek başına yatıyorsun karın dışarıda eğleniyor Bu hakma biraz mantığını da konuş erkek savunacağım diye mantıksız konuşuyorsun çünkü Hayır bir insan Gezer tozar güzel ama 12'den sonra da gelir karısının yanında yatak karısının yatağında tek başına bırakmaz bu aynı şekilde erkek için de geçerli bir kadın da erkeğin yatağında tek başına bırakma bana Bazı geceler olur amma velakin sinirlenip de eve gelmemek bir çocukluktur Bunu neden kabul edemiyorsun yanlış bir şey mi söylüyorum ileride karın sana sinirlenince ev3 de gelebilir mi yani
- +1 yıl
Allah kocana sabır versin kardeş.
Soran+1 yılEvet Cevap veremeyince neden kocamın arkasına sığındım Beni susturmak için neden cevap veremiyorsun Şimdi sen evlendin karın sana sinirlendi diye gecenin 5'inde eve gelebilir mi Cevap ver Niye kaçıyorsun Niye kaçıyorsun bu kadar korkak olma cevap ver işine gelmedi mi Cevap ver hadi sen de eşin kavga ettiniz Eşin sana olan Sinirinden iki gün eve 3'de 4'de geldi ne yapacaksın
- +1 yıl
Arkadaş git kocana çemkir :) Bak ben sustum hala konuşuyorsun. Yazık vallahi adama.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok uzatiyorsun bence.
19 Yorumla
Soran+1 yılkarına biri gel bana gidelim dediğinde görüşelim
- +1 yıl
Gorusmeyelim sahsen esine konusma seklin cok sinir bozucu. Gerekli cevabi vermis zaten adam, hakli olarakda sana soylememis sinir olma diye. Gerci sen sinir olmak icin sebep arayan tiplerdensin
Soran+1 yılbeni ilgildndirmex saçma sapan dikkat çek mek için eve geç geliyor üzerine birde tacize uğruyor ben haklı olarka yani bağırır sen olsan.
- +1 yıl
Bilmiyorum bana birisi bagirdimi cok tiksinc geliyor. Bide duzgun yazarsan daha rahat anlayabilecem : ) Sizin aranizda gecen olaylari bilemem kendi iliskin sonucta sadece cok uzattigini dusundum.
Soran+1 yılSana 3 kere bu olay senin karının başına gelsin Ne yapardın dedim üçünde de tam olarak cevap alamadım bir daha mı sorayım
- +1 yıl
Ipsiz sapsiz Daha kim oldugunu bile bilmedigim densiz birisi icin karimin canini sikmazdim. Zaten karim gerekli cevabi verirdi ( Kocanin yaptigi gibi). Zaten yaninda ben varken laf atabilecek bir insan olumu goze almisdir once takdir ederim sonra hastanelik.
Soran+1 yılIşte benim eşim bana bir iş atacak evliya çarpsın onu var ya feci şekilde linç eder Yani sonunda Ha biz olsun onu gebertir yani öyle O yüzden ben de tepki
- +1 yıl
''Bunun icin esimin canini sikmazdim'' Sen hincini esinden cikartiyorsun baskasindan degil. Neyse sana iyi gunler.
Soran+1 yılBen de sana şunu diyorum senin yorumun bu ama benim kocam böyle bir olayda bu kadar sakin olmazdı o sakin olmazdı Ben niye sakin olayım
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Haklı olsanda bağırarak haksız duruma geçmissin.
01 Yorumla
Soran+1 yılme yapayım kıskanç lik
Kocanın ne sucu var ya
010 Yorumla
Soran+1 yılçıkmasın gece vakti
Soran+1 yılşakamıaın soruyu oku bir daha kafa ta
Soran+1 yılÖncelikle cahillikten çık Hakime gidip karım b bana bağırdı boşanmak istiyorum desen seni orada satırla kovalar biliyorsun değil mi bu Bir boşanma sebebi olamaz bir araştırma yap sonra lıkla Bağırırım suçluysa Bağırırım kusura bakmasın kimse kimse Padişahın oğlu değil
Soran+1 yılCümleye bak ya kocaya bağırılmaz mış Karıya bağırılır mı bu nasıl bir cümle ya
Soran+1 yılKavgalar her evde olur her Karı koca birbirine bağırır Bu çok normal şey barıştık zaten
+1 yılSen eşinle gerçekten bu şekilde konuşuyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet. hak edince
- +1 yıl
O zaman bişey diyemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş atmış sonu neye bağlanmış
00 Yorumla
+1 yılİyi. Tamam
00 Yorumla
+1 yılHaklisin
02 Yorumla
Soran+1 yıldağı