Yanlış insanlar her yerde var zaten.. tanışmaya gerek duymuyorum.. doğru insan az olduğu için kıymetleri her zaman belli.. Detaydaki söz tam beni anlatıyor..
Gece olmadaydı, gündüzün kıymetini bilebilirmiydik? Peki kış olmasaydı, yaz’ın? Yaşadığımız her kötü olaydan bir ders alırız ve tecrübe ediniriz. Bu da bize daha sonra bu hataları yapmamayı öğretir. Geçmişte yaşadığımız olumsuzluklar olmasa, bugün biz biz olamazdık. Ve birde olayın farklı bir tarafı var yaşadığımız her olay bizim için mükafattır, ya da musibet... İsyan etmeden, geçmişimizden ders çıkararak, olumlu düşünüp, dua ederek geleceğe umutla bakmamız gerekir.
Bu genel bir yargı , yokluğu bilmeyen insana ne kadar anlatırsanız anlatın bolluğu bilemez.. En basından herseyin en doğrusunu yaşayan kişi , eksi ile karşı karşıya gelmeden sahip olduğu şeyin farkında olmaz.. Soru başlığı çok doğru ve herkes bir şekilde yasıyor bu durumu
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık, doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık. bu söz nekadar doğru?