Sarışın mavi gözlü aynen bu tipte istiyorum netten bulabilirmiyim bulsam nikahı basıcam😃 türk erkekleri benim tipim değil onlara veresim yok? Yardım?

Hepsi böyle değil onların da zaten bulamazsın türk erkekleri sana bakmıyor diye böyle sordun her türlü bulamazsın yani
Yok be valla ben begenmıyorum bir cay ıcesım gelmıyo çoğu esmer 😢
kız buna verir mi insan kız gibi kendide zaten. esmer kaslı babyfacelerin kökümü kurudu
Iyyy esmer sevmem
sen beyaz tenli sarışınmısın ki öyle istiyosun
Beyaz tenli yeşil gözlüyüm ama benden cok daha sarışın olsun saclar sapsarı gözler masmavi bembeyaz ten 😍 cocuklarımızda o tipte olsun
ıyyy bende hiç sevmem öyle beyaz tenli renkli gözlü, sizi iskandiv ülkelerine alalım efendim ismi sson'la biten bir sevgili yapalım size
Ayyy keske 😍 ama cidden nerden bulucam? Yurtdışına cıkma sansım yok netten bulabilimiyim?
netten bulursunda buluştuğunda şok olabilirsin çok güvenme burdakilere 😂
Hangi sitede vardır? Nereye baksam bizim abaza kıllı esmer erkekler :( yabancılar nerde takılıyo
o kadar gömme türkleri o tipte hatırladığım tan sağtürk vardı mesela onun kardeşi yiğeni falan varsa olur bak 😂
Tan sağtürke hastaydım ben yaaa. Tam tarzın😊
kızlar hasta diye uyuz oluyodum o adama ne kadar çok ortak olmayan yönümüz varmış 😂
açıkçası kıvanç tan gibileri kurnaz kızlar erkenden kapıyor çok zor bir kulvarda yarışıyosun
Sorma yaa gidip birinden hamile kalsam ancak 😃 baska sekılde olmayacak
senin şansına oda esmer kahve gözlü çıkar bu benim değil değiştirdiniz diye hastaneyi yıkarsın sen 😂
Gitmiş en çirkinini bulmuşsun sen de 😬
Bu en çirkinimi 😃 vuvvvv benı firlandıyaya yollayıb
Cevap
9Cevap
o zaman Finlandiya'ya gitcen burada bulamazsın linkedin sitesinde iş ilanları var Finlandiya'da olanlara başvur belki bi şirket kabul eder bu şekilde oraya gidip yaşaman daha kolay olur
Türk Kezbani iş başında yine
Zor kızım zor çok zor
Yaf he he kamilll
Ben kamil sen Kezban uyumlu oluruz belki
Aman 😬 kalsın
Yok kız öyle deme olur mu olur 😂😂
Bizimde senden alasımız yok
Verdimde almadınız pehh
Hoşuma gitti bu ❤️😍😘
Sen cok fenasın cok😘
Zaten cevap soruda var. Finlandiyada bulursun.
Bu çocuk gay değilse bende erkek değilim
Çok güzel ama
girls ask guys var
Çiçeksepeti. com
Harcarim ben bunu
Finlandiya'da
Bu mu erkek 😂😂
Güzel kardeşim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar