Hiç evcil hayvanını kaybedip, sonra tekrar kavuşan var mı🥺?
Tlf’dan kuş sesi açıp, balkonlara çıkıyorum ama görünürde yok.
Tlf’dan kuş sesi açıp, balkonlara çıkıyorum ama görünürde yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedilerim gidip geliyor bazen bir hafta gidiyor gelmiyor sonra geri geliyor kuşları bilemem
Öyle 3 kuşumuz uçtu gitti bizimde
Geri döneni görmedim duymadım. Umarım döner üzüldüm 😔
Yok nerdee 🙄
Dönme ihtimali çok zor..
Canın sağ olsun...😕
😔😔
Sıkma canını...
Ne demiş şair "Sen mutluluğun yeter" 😊
Kendimi oyalıyorum burda, ama aklım onda 😔
Duygusal bir bağ oluşmuş sende haklı olarak fakat dost acı söyler.. Gamze umudunu kes... İstanbul gibi bir yerde tekrar geri gelmesi çok çok çok zor 😯😕 Üzgünüm..😕
Bağ oluşmaması imkansız, neyse buraları zifiri karanlık yapmayım, teşekkürler 😔
Eig için teşekkürler..
Rica ederim ☺️
Cevap
48Cevap
Evet var. Ben 2 defa hem de. Benim 3 kedim var.
Geçen yaz başında özel sebeplerden ötürü 1 ay kızımın okuduğu şehre gittim ve kedileri götüremedim ve burda bir komşuma para verdim ve rica ettim. Ama bakamadı ve hayvanlarım rezil oldu. 1 tanesi kaybolmuş ve biz eve geri dönsüğümüzde 2 si evin balkonundaydi ama onlarda mutsuz ve bana küsmüşlerdi. 2 aya yakın zaman aldı sağlıklarına kavuşmaları ve tekrar bize güvenmeleri. Hergün düzenli eve gidip su ve mama koymadıkları için 1 tanesi evden uzaklaşmış ve başka bir sokakta bir kadın bulup bize. çok uzak bir veterinere götürüp bırakmış ve nesi var ne gerekiyorsa testlerini yapıp parazit ve pire tedavilerini yapın ! Demiş. Çünkü kadın zengin ve kedi köpek dernek başkanıymış İzmir de. Ve 4 günün içinde kediye İzmir de bir yer bile bulmuşlar.
Asıl merak ettiğim neden sokaklarda yüzlerce zor durumda kedi varken bu dernek başkanı ya da üyesi kadının gözüne bir sokak kedisi değilde benim cins İran kedim takılıyor. Ve vete götürüp gereken test vs neyse yap. Ben karşılıcam deyip. Sonra da kediyi birine sahiplendiriyorlar?
Ve neden kızım facebook ta ilan açıp kedimizin resimlerini paylaştıktan ve tlf bıraktıktan sonra bu kadın bizi arayıp uşaşıyor ve kızımla konuşuyor ve kızım taaa bilmemnerdeki vete 2 minibüsle gidiyor da kedinin karnesiyle adi şerefsiz vet kedimizi bize vermiyor? Da #yaptığı masrafları kadının ben ödiycem dediği# bizim hiç alakamız olmadığı halde bize ödetmeye çalıştı?
Ve o adi şerefsiz hwrgün zenginlwrim yaşadığı semtteki dükkanında milyarlar kazanırken neden bize kendi kedimizi para karşılığı geri verdi?
Tuhaf bir durum gerçekten, bazı insanların saçma takıntıları oluyor, size ve kedilerinize taktı demekki.
2 kere kedimiz kaybolmuştu. Geri döndü diyemem aslında, gözleri görmüyordu zaten. İlan vererek bulmuştuk. Muhabbet kuşumuz da senin dediğin şekilde balkondan uçup, bir daha geri dönmemişti. Umarım döner. Bugün 3 kedimi bırakmak zorunda kaldım. O acıyı çok iyi biliyorum.
😔😔
Benimde vardı ne güzeldi öter dururdu
Sonra dedim bu tek olmaz buna bir dişi alayım
Dişi aldım bir tane naptı ettiyde öldürdü hayvanı
Bir tane daha aldım onuda kaçırttı
Ulan ben iki karı almadım sen ikitane eskittin dedim yok sana hatun matun. Sonunda o da öldü.
😔😔
Balığıö var şimdi uçma kaçma derdi yok sende al tavsiye ederim beta cinsi harika birşey
Şunun güzelliğine bakar mısın 😍
Balık da besledim ama muhabbet kuşunun yerini tutmuyor 😔
Gün boyu aşkım diye sesleniyordu 😔
Yenisini alacaksın çare yok onu da aşkım diye alıştırana kadar baya zaman ve uğraş lazım
Hala ümitliyim belki gelir diye, biraz zamana ihtiyacım var 😔
İnşallah gelir ama bu türler gitti mi gelmez. Ümidini kırmak istemem sabah sabah ama durum böyle maalesef. Benim de kuşum uçtu gitti çünkü. Gelmedi bir daha.
Özgürlüğüne daha çok düşkün bir canlı kuşlar genleri dolasıyla oysa biz insanlar özgürlüğünü kısıtlamış gibi oluyoruz biraz da olsa pencereyi açıp kafesin den gökyüzünü izlemesi özgür olduğunu göstermez abla.😐
#Umarımhayattakalırbiribulur.😐
😑😔
Üzgünüm ama gelmeyecek ve yine yzgunumki onların doğal hayatta tutunma şansı hiç yok.. dua edinki bir balkonda falan biri yakalamış olsun ve beslesin.. yoksa kedilerin ve alıcı kuslarin yemi maalesef
😔😔
Benimde başıma geldi ama dönmüyor..
Şöylede bişey var bir seferinde evimize başka bir muhabbet kuşu geldi bizde yakaladık yani başka bir aileye misafir olmuştur umarım yoksa doğada yaşamaları zor.
Umarım dediğin gibi olur da birilerine misafir olur 🥺
Döndüyse gelmesi çok zor. Açlıktan kendini bir yerlere atmıştır ve muhtemelen birileri yakalamıştır. 😐
İşte bunları düşündükçe daha da üzülüyorum ya 😔
Döndüyse demişim ya , gittiyse olacak o. 🙈😅
Sağlık olsun. 🙄
Kucuk afış yapıp duvarlara asmak
Mahalledekı cocuklara soylemek
Etraftakı petshoplara sormak
Gerı gelen oldu ama gece
Afiş yapayım diye düşündüm aslında 😑
en azından yaptım dersın
Valahi bugün bir muhabbet kuşu yere kondu uçar zannetim yaklaştım kaçmayınca evcil ev kuşu olduğunu anladım başka muhabbet kuşları olan bir arkadaşa verdim bulduğum yerdeki esnaflara kendimi tanıtım soran olursa diye umarım bulursun kuşunu
Umarım, sağol 🙏
Dönerse senindir dönmezse doganin artik yapacak bisi yok gibi gecmis olsun
Teşekkürler 🙏
Oy oy oyyy yandık desene napcan fıstıkım büyük geçmiş olsun 😘🥺
Sağol canım 😔
Yanlış anlama beni lütfen. Ben kuş olsaydım dönmezdim. Zaten hayvanları özelliklede kuşların böyle beslenmesi hoş değil. Ben çok kuş bulup iyileştirip saldım. Baykuşum bile vardı ama genede doğaya bıraktım.
Geçmiş olsun abla.😔 geri gelmez artık o. Muhabbet kuşları uzun süreli uçamaz inşallah kedi görmez
Sağol 😔
Geri dönmez , ya kedi yemiştir ya karga :D
#emre00
Uyus 😒
Seviyorsa döner veya eşi varsa evde döner. Ama artık umudu kes dönerse senindir yoksa zaten hiç senin olmamıştır 😐😑😣
sanırım dönmemiştir. biri bulduysa iyi yoksa bir karga yer onu
Hayır 🥺
İnşallah bulmuştur biri 😑
Çok üzücü 😢 Benimde başıma gelmişti ama giden dönmüyo ne yazık ki 😢
Bende de vardı. Kaçınca gelmiyorlar bir daha.
Maalesef.
Hocam çok üzgünüm ama dönmüyorlar, benimkide kaçtı 1 yıla yakın oldu dönmedi ne yazıkki..
Kedimiz geri gelmisti ama kus hic bakmadim umarim doner
Yakın yerlere bak sesine gelir çok uzağa gidemez biri almistir
Öyle umut ediyorum, balkonlardan sesleniyorum 😔
Kıyamam benimde kacmisdi
Sesimë geldi qlostirmistim
Omzuma kondu
Öyle eve geldi
Benimde kedim üç gündür kayıp. Çok üzülüyorum bulamıyorum bulamıyorum
Cam önlerine ve elektrik tellerine falan bak çok uzaklaşmış olamaz en fazla bir alt ya da üst sokağa gitmiştir
Karga ya da marti hedefi olmadi ise birisi yakalayacaktir geri donmesi zor.
Kıyamam 😑
Çok geçmiş olsun tatlım...
Sağol canım 😔
Geçmiş olsun, giden gelmez :-(
Teşekkür ederim 😔
Belki döner. Kafesini balkona koydun mu?
Hayır koymadım, ben kaç saat bekledim balkonda ama ı ıh 🙄
Dua et kedilere yem olmuş olmasın.
Uff 😔
Üzgünüm abla çok zor dönmesi.
😔😔
Muhabbet kuşları uzun uçuşlar yapamaz büyük ihtimalle yakın çevrelerde sorarak bulursun
Geçmiş olsun çok üzücü
Teşekkür ederim 😔
Geçmiş olsun umarım döner ☹️
Sağol inş 😔
Maalesef :/ kuş geri dönmez.
Bizimki de kaçtı gelmedi
Maalesef ablacım dönmez. ☹️
ihtimal var ama dönmeye de bilir
Üzüldüm, ama döneceğini sanmam.
İşin zor ama belli olmaz
kafesini balkona koy belki acıkır gelir
Evet iki gündür balkonda kafesi 🙄
Muhabbeti kesmiştir🥺
Dönerse senindir
Dönmezse hic senin olmamıştır
Benim de bir tane papağan vardı o kaçtı
Geçmiş olsun 😔
Sağol 😔
Rica ederim. Yavru köpek bulmuştum. Birkaç gün durdu. Küçücük boyuyla kendinden büyük köpeklere havlıyordu. Gerçi her an havlıyordu. Sonra biz bunu evden uzağa bıraktık. Gece bir baktım geri eve gelmiş 😂
Köpekler dönüyor da kuşlar biraz sıkıntılı ama yine de ümitliyim, belki döner 😔
Umarım döner. Bende papağan beslemeyi düşünüyorum. Umarım terketmez beni 😔
Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim 🥺
Özgürlüğe uçmuş, üzgünüm ama geleceğini sanmam
Döner 🙄
Umudunu kes gitti yani
Umarım döner
Umarım 😔
Üzüldüm 😢
Benim ki kacmisti ama geldi sonra da öldu
gelmez malesef