cınsel bölgemde de enfeksıyon var aıds olduğumu nasıl anlarım bugüne kadar ılıskı yasadıgım erkeklerde hastalık yoktu bı belırtısı de yoktu ama vajınamda enfeksıyon var kızarıklık var aıds ın belırtılerı nelerdır
Cevabın nedir?
+1 yılHıv virüsü kaptıysan hiç bir belirti vermeyebilir, Aıds olduğunda vücut sistemi çökmüş durumdadır zaten onu anlamana gerek yok hastasındır zaten. Enfeksiyon Hastalıkları na gidip şüpheli ilişki yaşadım diyeceksin hemen, tedavisi erken dönemde var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 14,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmak istiyorum deyin. Ve Elisa testini de isteyin. Tabi bu durum ilişkiden 60-90 arasında kesinlesiyor.
O süreye yakın değilseniz bir jinekologa görünün.012 Yorumla
Soran+1 yıl60 90 gun mu
- +1 yıl
60-90 gün Arası diye biliyorum
Soran+1 yıl@ielayeff vajınamdakı enfeksıyoonun gecmemesı belırtı mıdır pekı
Soran+1 yıl@ielayeff bı de genel evde çalışanlara nasıl hastalık bulasmıyo
Soran+1 yıl@ielayeff hem kızarıklık var acıyo kasınıyo bı de sureklı akıntım var ama ben cınsel ılıskı yasamadan öncede yoğun sıvı gelıyodu benden ama suanda yesıl gelıyo yanı yesıl sarı beyaz koyu kopuklu sıvı
Soran+1 yıl@ielayeff jınekoloha gıdınce ne dıyım sımdı ben
- +1 yıl
@ielayeff ben de onu söylüyorum kuluçka süresi olduğunu o yüzden Elisa testini yaptırmalı
- +1 yıl
Jinekologa gidince durumunu anlatırsın o da çözüm için tetkikler yapar ve ona göre tedavi yolu çizer
- +1 yıl
Sorunlarından bahset, testler istediğini dile getir. Bence VDRL, HIV, CRP, idrar tahlili, hemogram, vajen kültürü ve smear testi yaptırmak istediğini söyle. Zaten o seni yönlendirecektir ama bu testler az çok bir şeyleri açığa kavuşturacaktır ve ilaç verecektir. Bundan sonraki hayatında da dikkatli olmanı diliyorum
doktora gitmelisin belirtisi hemen olmaz 10 yil felan sürüyormus gecmis olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılyahu bı sey olduğu yok zaten
- +1 yıl
10 yıl mı?
İnsanların aklını bulandirmayin yahu - +1 yıl
@ahhbukizlar bulandirmiyorum tip okumak istedigim icin arastirmistim bazi hastaliklari
VDRL, HIV, CRP, idrar tahlili ve hemogram baktırmalısın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılNette belirtileri var baksana gadası
10 Yorumla
+1 yılmantar kapmıssın belli ki jinekolog işini cözer Hiv virusu test sonucu ortaya cıkar belirtisi yoktur Hiv bagısıklık sistemini cökertir en son nezleden gidersin
012 Yorumla
Soran+1 yıljınekologa kac kez gıttım ben ama bu vajınamdakı enfeksıyon gecmedı
- +1 yıl
parca alıp test ettiler mi mantar veya enfeksiyonsa ilac tedavi ile gecer Hiv en son supheleneceğin şey olmalı supheli ilişki yaşadım de kontrollu baksınlar.
Soran+1 yılbunu kadın doğuma mı demelıyım
Soran+1 yılhıvın tum belırtılerı yok mesela zayıflayamıyorum ağzımda yara yok grıp olsamda gecıyo mesela ama vajınam bı turlu ıyılesmıyo bana fıtıl verdıler fıtılı de beceremedim pek kullanmayı ıcınden hep cıkıyo
- +1 yıl
vajina koku veya akıntı var mı?
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
mantar aynen kadın hastalık uzmanı söyle yardımcı olur belliki mantar gerisini aklından cıkar
Soran+1 yılcok ılıskıye gırmedım yattığım erkeklerde de herhangı bı belırtı yok tu ama ben prezervatıf takmalarını soyledım ama onlar takmadı benım sucum mu ya
Soran+1 yılzaten hep genç ve yakışıklılarla beraber oldum
- +1 yıl
sorun yoksa mesaj atarmısın burdan yazmak kenidimi kadın doktoru gibi hissetim ;) yakısıkı ve genc olması daha önce nasıl bir kadınla yattıgı değiştirmez hayat kadını ile bırlıkte oldu belki ordan kaptı sana bulaştırdı? mesaj atarsan sevinirim..
Soran+1 yılama erkek aıds olsa vücudunda yaralar olur
- +1 yıl
sen mantar kapmıssın gerisi hikaye ilac tedavi gecer böyle ilişkiye giremezsin acı verir tedavi olmadıkca seks hayatında olmaz kokudan erkek bile yanaşmaz yanına kötü kokar..
+1 yılHa ha ha ha bayılıyorum bu canı kıymetli tiplerin korkudan odu kopmuş hallerine 😂🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBelani bulmuşsun öyle hem belli olmaz kimde hastalık var ya da yok kimbikir o erkekler kimlerle birlikte oldu da sana bulastirdi
00 YorumlaEnfeksiyon kapmışsındır. Erkekler korunmadan seninle ilişkiye girmelerine izin verme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Siğil olmustur belki. Doktora git
00 Yorumla
+1 yılokadar çok birlikte olma kız her gördüğünle yatma
00 Yorumla
+1 yılkan aldır, incelettir.
00 Yorumlahastaneye giderek
00 Yorumla
+1 yılDoktora git canm
00 Yorumla
+1 yılKan testı ıle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz