Şimdi sihirli güçlerin olacak yavaş yavaş zamanla alışırsın. Uçan bir süpürgen olacak. Mesela hava durumunu falan kontrol edebileceksin. Az önce dedim ya ben ağlarsam yağmur yağar diye onun gibi. Hsdfsfgs
Birincisi sen miras cadısısın herhalde İkinciside cümlen yanlış isteyen biride cadı olabilir ama bunun için dinden çıkması gerekir ben miras cadısı değilim öyle doğmadım ama hep ilgim vardı küçüklükten beri sonradan oldum.
Seninde bir dediğin bir dediğini tutmuyor. "Cadı olunmaz doğrulur...". Diyorsun sonra 'miras cadısısın' dendiğinde "o da ne" diyorsun. Cadı olmadığın belli ve bilmediğin konular hakkında insanlara yanlış bilgi vermemelisin. Cadı olmak için illa ailende cadı olmasına gerek yok.
Cadı süpergesinin çakmaları bile 100 bin dolar. Ucuzları 300 bin dolar iyileri 1 milyon dolardan başlıyor dldldndkdm ama bu süpürgelerine birçok işlevi var. Kullandıkça öğreniyorsun. Hem asaya dönüşüyor hem süpürge
Cadı görevleri de çok kazandırıyormuş. Bir göreve 10 bin dolar kazanıyorsun. zorluğu arttıkça milyon dolarları kazanabiliyorsun. sonrasında da paraya para demiyorsun
En İyi Cevaplar