Demin bir kiz yazmista kilo at bu kiloyla hic bir erkek bakmaz sana siz niye böyle cin carpmissiniz ve psikolojinizi ne bozdu?

Demin bir kiz yazmista kilo at bu kiloyla hic  bir  erkek bakmaz sana siz niye böyle cin carpmissiniz ve psikolojinizi ne bozdu?
Demin bir kiz yazmista kilo at bu kiloyla hic  bir  erkek bakmaz sana siz niye böyle cin carpmissiniz ve psikolojinizi ne bozdu?
Ya bikere bu kilolu veya baliketli kadinlara bu satasma niye 2 siz hic aynaya baktinizmi insan yüzünüze bakinca midesi bulaniyo 3 niye hep görüyorum bu sitede güzel kadin ve yakisikli manken gibi erkeklere cirkinsin topsun travesti gibisin yaziliyor cirkin erkek ve kadinlara sahanesin cok güzelsin yaziyor fazlalik niye bukadar fesat ve kötüniyetlisiniz biraz insan olun olunki birgün mezara temiz tertemiz girin... Insani sadece tipinden dolayi yargiliyosunuz cok güzel cok yakisikliysa düsmanlik kötülük kiskanclik fesatlik yapiyosunuz... Ben hic bir söze alinmam ne demisler ilkönce söze bakacaksin sözmü diye sonra söyleyene bakacaksin insanmi diye... Laakin kötülügü fesatligi kiskancligi sevmiyorum insanlarin hayatlarinada burnunuzu sokmayi birakin artik...
Piskolojimizi güzelligin bozdu
Sende artik anla kiskanildigni bu site icin fazlasin
Insanlar mal seytan hepsi ondan bu vakalar tripler
Kiskanc kezolar😂
Erkekler bakmaz cünkü bu kiz bana bakmaz pas vermez diye cok güzelsin
Bu site böyle zaten cirkinleregüzel güzellere cirkin diyorlar
Cok cirkinsin hayatimda bukadar cirkin bir kiz görmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Demin bir kiz yazmista kilo at bu kiloyla hic bir erkek bakmaz sana siz niye böyle cin carpmissiniz ve psikolojinizi ne bozdu?