Daha fazla bilgi Internette çeşitli kaynaklarda mevcut.
PKK lideri Aponun gerçek adının 'Artin Agopyan"oldugunu biliyormuydunuz?

Sağlam bir kaynak yok ben ilk defa duyuyorum. Zaten Doğu ve Güneydoğu'da Ermeni kökenli insanların olduğunu biliyoruz. Ancak Artin Apogyan diye bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sanki Ali Candan'dan Polat Alemdar mı yaratmaya çalışııyorsunuz? Diyelim Asala projesi ve adı Apogyan peki bütün ailesinin isimleri neden Kürtçe, Türkçe ve Arapça? Alaparsan Türkeş tarihçi veya ırk bilimcisi değil ki onun söylediği doğru olsun nihayeyinde cunta bildirisi okuyan bir subay. Sonunda da sağ- sol çatışmalarının baş aktörü.
Son olarak hainin ırkı olmaz, o ırkları kendi menfaatleri doğrultusunda insanları birbirine düşman ederler.
İsimleri degiştirilmiş ve devlet kanunen saklıyor.
Biz onun ne demek istedigini biliyoruz. Zaten videonun tamamını seyredende onun ne demek istedigini anlar.
Niye ille de teröristleri Türklükten veya Kürtlükten men etmeye çalışıyorsunuz lan..
Adam bildiğin Kürt, Kürtler hain olamaz kesinlikle Ermeni olmalı diye bir kaide mi var..
Aksine, Ermeniler güzel insanlardır, soykırım yalanı dışında komşularına zararları dokunmamıştır Kürtler kadar..
Teröristin ırkı olmaz, Kürtler terörist çıkardığı gibi Türkler de çıkarmıştır ve çıkaracaktır.
Aklamanın anlamı yok..
Artin Agopyan iamini bir kaç yerde daha duymuştum. Kitabın yazarını hatırlamıyorum. Korkut Eken in hayat hikayesi ve pkk nın yapılanmalarına dair belgeler vardı. Tek satır kürtçe bilmediğini biliyorum. Kendi kanalları dahil röportaja çıktığı hiç bir kanalda kürtçe konuşmamıştır. Büyüdüğü ailenin evlatlık aldığına dair duyumlarım var ama bu kahve dedikodularından ileriye gitmiyor
Ben kürt olmama rağmen bu adamdan nefret ediyorum. Millet katlediliyor bunun yüzünden 😠
Cevap
5Cevap
Bilmiyordum ama Uğur Mumcu 93 suikast raporunda kitabında yazdığında hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti. Kaynak var mı? Çünkü Uğur Mumcu çok araştırmıştı apoyu
Ben ilk 40 sene evvel Alpaslan Türkeşten duymuştum.
Gerçeklik payını bilemem ama Pkk zaten ASALA belasından sonra başımıza gelen en kahpe örgüttür.
Bilmiyodum genelde biz ona
O r u s b u ç o c u u dedigimizden pek şaapmıyoduk
o.. rospu cocugu disinda ismide mi varmis?
agzina iyi aliyor ama oralda basarili biri...
https://www.youtube.com/watch?v=New0Cq6RO0M
gebersin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?