Erkekler en çok ne tür kızlardan hoşlanır?
Popüler ve havalı
Sade ve zarif
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akilli dusuncelerimin uydugu kafa dengi kizlar hosuma gider bunlar olunca ztn hoslanirim populer ve havali olmasina gerek yok yani tip olarakta seversem ztn gelecek planim olur 😄 tabi o beni begenirse genelde kizlar begenmiyor tipsizmiyim acaba diyorum bazen 😂😂😂
Güzel bile değilse poponu açmasın erkekleri etkilemek için kadın zaten değerli illa ki erkekleri etkilemek için bişey yapmasına gerek yok. Ha göt açıp etkilediği erkektende hayır gelmez açık yere bakmıştır ona değil. Sade zarif ahlaklı her zaman öndedir ve kazanır 🖐🏻😃
Rica ederim nazeketle karşılık verdiğiniz için bende teşekkür ederim.
Cevap
11Cevap
Zeki olcak ve yüzü güzel olcak benım ıcın her zaman birkaç adım ondedir
Valla tipi olmayan her kerane gtünü açiyor belki bir erkek bana bakar da mutlu olurum diye ama erkekle mikmek için gider ayaklarina. Benim gibi sade zarif bir kız tabikide. Şimdiden gelecekteki kocamın dünyanin ennn şansli adami olduğunu düďünuyorum
Kıskanma lan kaybol😂🤣🤣
Fiziği güzel olan her kiz hoşuma gider , taabi nefes alması lazım 😉😅
Benim neymi kiniorsun? Ben gerçeği konuşuyorum sen popüler havalı kız olmakta n bahseuorsun, ha popüler kızlara ozellile kaşar gözüyle bakıldığni bilmen lazım
Sade zarif oturup kalkmasınınbilen alçak gönüllü
Havalı ve zarif sksksk
Edepli olsun gerisi önemli değil
Kişiye göre değişir ya
Rica ederim bence kendin olmak en önemlisi
Sade ve zarif
Asil dogal
Asi demedim asil dedim daha agir anlamnda rica ederim
😀ben dogal diyim o zaman guleryuzlu anlayisli soguk olmasin sicakkanli olsun tamamdir perfect
Sade ve zarif her zaman tercihimdir
Rica ederim
Sade ve zarif candır:)
Sade nazik) tabiki bir prens olaraktan
Olmaya çalışsın o halde :)
Sade ve zarif ve biraz balik
Bende bu tarz seviyorum ☺️
Sade ve zarif ☺️
Ben teşekkür ederim 😊 buralardayım
Oha lan ben hala paylaşamıyom
Popüler
Sade kızlar