Aslında bir sorun görmedim kaktüsün toprağı az olursa iyi büyüyor az olursa fazla büyümüyor bakımını yaparsan kocaman oluyor ben az toprak yerine çok toprak tercih ediyorum ki fazla büyümesin yeri tutan iyi büyüyor bende çok var çok da seviyorum toplamda 90 TL harcadım yavru verdiler arkadaşlarıma sattım 90 tl'sini çıkardım bile kalan da bana kaldı ticaretini bile yaptım seviyorum ama hoşuma gidiyorlar besliyorum satıyorum güzellerini satmıyorum 😜😊 bunları kaç TL'ye aldın maksat piyasayı öğrenelim yardımcı olursan sevinirim 🙂 alan olsa daha da almayı düşünüyorum 🙂
Alıyor eğer radyasyonlu yerde beslersen belli oluyor benimkiler hediye fiyatlarını bilmiyorum sonradan baya yamuldu yan oldu kestim yeni sakdıya diktim yamulan fazla toprak isteyenlerden kök salanlardan yani emin oldum :)
Ne diyim bilemedim 🙂 biri diyor alıyor biri diyor almıyor kendi öyle yapıyor ne kadar desteklesen de yamuk olur bir de tam ortaya niye dikmedin 🙂 ben hep ortaya dikerim yana diktiklerim hep yamuk oluyor 😊
Çok fazla suluyorsan vardır belki. 1,5 ayda bir sulasan yeter. Kaktüsler az sulamaktan ölmezler çok sulama öldürür onları bence yerini değiştir sevmiş ama güneşi ve ışığı onun şeklinde bozmayacak şekilde olsun
En İyi Cevaplar