Anem guzellige bak ya benimkisi tam sebelek 😁 kizginlik dönemi felan mi kisirlastirdiniz galiba arada benimki de hirliyo ama oynatiyorum geciyo bir istegi vardir suyu mamasi tuvaleti felan ya da disari cikmak istiyordur bunlari kontrol ettikten sonra hala oluyorsa bir veterinere götürün derim
Yediği birşey boğazına takılmıştır. Çok rahatsız ederse kusmaya çalışır zaten. Bu birinci neden İkinci neden olarak keyfi yerinde oyun istiyordur çünkü bunu birkere deneyip ilgi görmüşse ezberlemiştir. Üçüncü neden ise başı ağrıyor olabilir.
- Muhtemelen evde sigara içiyorsunuz yanında içmeyin. - Toz vs varsa evde temizliği sıklaştırın. - Malt yedirin çocuğa.
Not: Astım onlarda da oluyor, benim oğlanda da var. Biraz dikkat etmemiz gerekiyor, aynı insanlar gibi. İlk mesajda dediğim gibi normal hırlama değilse tabi. Ağzı da açık cücenin, kalıtsal birşey de olabilir.
Hicbir hayvana kemik vermemelisin kediye de kopege de bogazlarina takilma hatta yemek borusunu yirtma ihtimali bile var cok hayvan gordum o sekilde olen
Yiyebileceği kemikleri vermeyin. Hani büyük kemik olur kendisi sıyırır falan ama küçük etler belki zarar verebilir. Kedi, köpek kemik yiyor ama sonuçta sivri keskin şeyler belli olmaz. Kusarsa daha iyi olabilir belki
En İyi Cevaplar