Diğer Kuaföre gidip bihter saçı yaptırmak istiyorum :( ? Ugurcanlife Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor saçlarım kumral renkte üstü 12 13 santim uzunlukta bihterin yandan ikiye ayrılmış hafif dalgalı biraz dağınık saç modeli aşadaki gibi göstersem kuaför yapar mı aynısı bihter saçı bu mu sizce? Kuaföre gidip bihter saçı yaptırmak istiyorum :( ? Cevapla Ayrılık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kumsal_altin Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kızmısın erkekmi anlamadım ve beni diğer hesaptan niye engledin kb ya 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Yapar ama Bihter saçı deyince anlamaz sen direk resmî göster 0 0 Yorumla
DenizinDili Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl Hesap numarası vermedin :) 0 11 Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Yokki 😝 Yorumla DenizinDili +1 yıl Ama ben sözümü yerine getirecektim :D Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Evet ama hesap yok napayim Yorumla DenizinDili +1 yıl O zaman şansına küs.. :) Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Yanina gelirim uzulme yeterki ver 😂 Yorumla DenizinDili +1 yıl Gelme la.. Millet yanlış anlar :) Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Gelcem gelcem 😝 Yorumla DenizinDili +1 yıl Senin yüzünden adım başka şeye çıkacak.. Gelme.. :D Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Aşk olsun 😑😡 Yorumla DenizinDili +1 yıl Ya bak ya.. O da olmasın... Ben heteroyum :D Yorumla Ugurcanlife +1 yıl seks Yapmaya gelen yok sana bakar miyim hahah Yorumla
ᴏsᴜʀᴜᴋᴛᴀɴ_ᴛᴇʏʏᴀʀᴇ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Sen resmi göster bence, Bihter'i tanımaz o jsjs 0 0 Yorumla
AcımasızKedii Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Tamam s g simdi 0 1 Yorumla Ugurcanlife +1 yıl hahahah Yorumla
En İyi Cevaplar