Diğer Erkekte takılan küpenin sağ mı sol mu dikkat edilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler küpe taktığında sağ sol diye dikkat edilir mi ben bu muhabbeti çok saçma buluyorum ama dikkat edilirse neye göre dikkat edilir çok takılmak gereki mi Erkekte takılan küpenin sağ mı sol mu dikkat edilir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Değişik-Hatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Genelde sol kullanıyorlar tek taraflı takanlar 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Sağ sol anlamları nedir ki Yorumla Değişik-Hatun +1 yıl Bilmiyorum o kadarını bende Yorumla maex_bloore +1 yıl sağ takılırsa yanlış anlaşılma geçiyor gay diye Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla maex_bloore +1 yıl rica Yorumla
maex_bloore Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. sola takılır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ha bütün işimiz gücümüz bitti ona dikkat edicez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat edip saçma sapan etiket yapıştıran çok ama🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla
Muzaffer_Tuğkan Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Nonoşlar takar hanımefendi küpe 1 4 Yorumla 150falanım +1 yıl Nanoşlar çiçekli fotoğrafı pp yapar Yorumla Muzaffer_Tuğkan +1 yıl Maçoyum hanımefendi o yüzden bana ters Yorumla Soran +1 yıl Siz takmazsınız olur biter beyfendi Yorumla Muzaffer_Tuğkan +1 yıl Öyle yapıyorum zaten hanımefendi ama erkek te hoş durmuyor küpe Yorumla
Vers4ce Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Küpe takan erkekte ne bileyin 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar