neden ama. burada olmayan elfler istersen sonsuz kadar paralel evrende olsunlar bizenek :) amca diyor ya videoda. Ankara İstanbul hoşdur amma bene ne :D
Burda yapamadıkları için gittiler onu geçtim benim olsun dediğin için bencilsin dedim senin ömrün 70 yılken o yüzlerce yıl yaşıyor kolay kolay ölmüyor ve sana açık olduğunu düşün onların kalbi daha saf ömür boyu bu yük vr acıyı yaşamak zorunda kalacak
Bu dünya da ki şu an en yetkin insan değil peki şöyle düşün bizimde kalbimiz hasas olsa ve çok uzun yıllar yaşasak kim isterdi tüm sevdiklerini her şeylerini kaybedip acı çekmek
Arwen mi lady galadriel mi deseler ikisinin karışımı derdim. Bunlar ne böyle ya. Aşktan ağlayacağım
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arwen daha iyi duyuma göre aslen vampir kontes anne ve insan kral baba dan geliyormuş elflikle alakası yokmuş efsaneye göre ve filmdede diğer elflere benzemiyor çok gzüel çekimi var
Ama bir esinlenme sonucu ortaya çıkıyor mumyalanma olmasa belki mumya olmıycaktı ve mutantlardan yola çıkarak minatoru da bie bağlantı kurmuş olabilirler bunlar evet insanca üretilebilevek şeyler ama zaten melek diye oluşturulmuş bir portre varken ona benzer oluo çok ayrı bir karakter oluşması içinde bir ilham gerçeklik gerek
farkındayım 99 dan berı fantastık edebıyatla ılgılenıyorum zaten :) yanı sayamadıgın kadar cok mıtolojık ya da fantastık yaratık bılıyorum ama hepsının ortak yanı doga dısı buyu vs gıbı seylerle bezenmıs olmaları
unutulmuş dıyarları okuyabılırsın.. R. A. salvatore cogu kıtabı zaten frp oyununu anlatır. bunun dısında ravenloft gıbı daha undead temalı kıtapları da okuyabılırsın :)
Rengi özellikle mavi gözlü beyaz tenli çok gzüel varlıklar dışlaeı insana benziyor iyi savaşçılar kendi krallıkalrı var şatoları çok gzüel ve unicornlsrı var bunların başka boyutta yaşadığı cadılar ya da vampirler gibi insan içinde yaşamadığı ama onların gördüğü ve onalr gibi insan soyundan değilde daha öncedende var oldukları için iyi nefis terbiyesine sahip oldukları bu yüzdende çok bilinmesikleri söylenir onlar hakkında internette kaynak bulamıyorum elflerde onlarla aynı diyarda
senın soyledıgıne benzeyen asimonlar var tam olarak yazamadım ısmını :) yarı melek tarzı dıyeyım ama elflerle aynı yerde yaşamazlar tabı kı bu olusturulan dunyadan dunyaya degısır.
canım kurt bıınıcılerı hangı dunyanın kurt bınıcılerı :) warhammer 40k da kurt bınen space marıneler var bak bu da wolf rıder gayet uzay savaşcısı bunlar :) yanı hangı dunya oldugunu bılmeden soylemek cok zor..
bılmıyorum canım hangı mıtolojının hıkayesı bılmıyorum normalde kurt bınılecek bır sey degıl cunku buyusel veya baska dunyalardan olan daha buyuk kurtlar degılseler
Büyük kurtlar kurtlsr 1.50 felan ve insan gibi zeki istediğine görünüyor sadece hayvansal deüetüleri de vsr sahiplerini kendileri seçiyor daha bebek gibiykwn geliyor
ben bunu oynuyordum canım frp dıye bır oyun var fantastık rol yapma oyuunu bır nevı tıyatro gıbı masa ustunde anlatım falan :D cok uzun yıllardır oynuyorum
En İyi Cevaplar