Vefk günah değildir. Çünkü büyü değildir. Dualarla yapılır. O yüzden itiraz edip boş yapacaklar okumasın. vefk yaptırmak istiyorum. Korunmak için değil lakin. İstanbul'da bildiğiniz iyi bir hoca var mı Havas ilmi vefk muska ile uğraşan?
İstanbul'dan tanıdığım bir hoca yokta bir tanıdık bana Erzurum'da yaşayan bir hocayı önerdi o hocaya sevdiğim kızın beni sevmesi için vefk yaptirdim vefkimi hazırlamış yarın vefk bana ulaşacak vefki üzerimde tasimam gerektiğini söyledi ve 7 ile 21 gün arasında inşallah Allah'ın izniyle sevdiğim de beni sevecek eğer gerçekten olursa unutmazsam yazarım sizlere ama kötü niyetle yapılanlar tutmuyor bilginiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
vefki üzerimde tasiyali 4. gununde kız beni aradı barışmak için resmen yalvardı ben ısrarla tersledim ona rağmen barışmak için ısrar edince barıştık ama daha sonra yine aramız benim yüzümden bozuldu , Hocayı aradim hoca sen kendin bozuyorsun böyle davranirsan köpek olsa bile kötü davranirsan gider dedi , neyse sonra bana gönderdiği vefki başka hocaya gösterdim hoca vefkin fotokopi olduğunu safranla yazsaydi etkili olacağını söyledi yani maalesef doğru düzgün bir hoca bulamadım gelmesi belki tesadüftü belkide benim geleceğine olan inancimdir şimdi hiç inancım kalmadı o yüzden hangi hocaya yaptirdiysam hiç etki etmedi
Hocanın işlemi fotokopi olduğunu öğrenince üzerimde taşımaktan vazgecmistim belki fotokopi olmasına rağmen ise yarıyordu bilmiyorum yarın bulup tekrar tasiyacam en azından zararı yok kimseye guvenipte peşin para vermeyin ancak dolandirilirsiniz ben bu hocaya sadece 100 lira vermiştim belki o yüzden safranla yazmadı ikinci kez para gönderdiğimde paramı iade etmişti şu an basimda sıkıntılar var o yüzden yapamiyacam falan dedi sonra bidaha ulaşamadım o hocaya , bu işleri Kürt hocalar çok iyi biliyor birebir gidip bulabiliyorsaniz bulun bu hocalar internetten site açıp reklam yapmayı bilmez o yüzden araştırın yer yurdu belli olan birini bulun birbirinizle yardimlasin
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
O ne
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım bu vefk muska denen şeyler misk amber değişik mürekkeplerle 1 hafta da hazırlanan dualar okunup dualar yazılarak yapılan bir çalışma. Büyü değil. Üstünde falan taşıyorsun.
Terk eden, koca eş için korunmak için kısmet açma için falan
Arkadaşlar görüyorum ki herkes bu tarz sitelerde hacı hoca arayışına girmiş bu tarz sitelerde medyum büyücü bulunmaz zamanında bende çok aradım çok dolandırışdım kimseye inanmayın telefondan yüzünü görmeden kimseye para vermeyin yüz yüze görüşün bizzat evine gidin. Bu işler öyle uzaktan telefondan olmaz bu şekilde solndırılırsın. Kaldı ki 1 günde bulamazsın ben uzun zaman aradım defalarca telefondan dolandırıldım. Sana tavsiyem yanlız başına arama senin gibi medyum hoca arayan birilerini bul o şekilde ara ben bu şekilde aramıştım ve telefonran kimseye güvenip işlem yaptırmam bulduğumuz ben bu işi yaparım diyen bütün hocalarla yüz yüze görüştüm. Sonunda bulduk yaptırdık ama dediğim gibi telefofondan değil yüz yüze yaptır bu şekilde yeri yurdu belli olduğu için seni dolandıramaz.. Biz şehir şehir gezdik köy kasaba ve yüz yüze bizzat evine gidip oturup o şekilde yaptırmıştık
Merhaba bu anlattıklarını tam 1 yıldır yaşıyorum ve harcadığım para 100 bini buldu konuşma kayıtları, dekont vs her şey hala saklıyrm ama bulamadım hala nolur bana yardımcı olabilir misin
Seneler evvel kısmetim açılsın diye bir hoca vefk vermişti hiç bir faydası olmadı üstelik bir sürü sıkıntılar yarattı bende siz siz olun böyle şeylerden uzak durun.
yine gerek yok. kısmetin kapanır. şurada her önüne gelen erkeğe merhaba yazsan. günde 10 erkekten haftada 70 erkekle tanışırsın. illaki biri aradığın olur.
En İyi Cevaplar