Çanakalle ezinede oturan bayan hoca ya giden var mı ismini numarasini bilen varmidir
Gereksiz yorum yapacaklar gelmesin..
Gereksiz yorum yapacaklar gelmesin..
Konu buyu bozmayla alakaliysa bosuna o bolgede buyu yapan veya bozan yok
Sarısögütteymis sanirim
O bolgede buyu ile ilgilenen yok olanda yalan konusuyo para koparmak icin
Allah Allah tanidiklar gidip memnun kalmislar hatta.. belki siz duymamis olabilirsinz
Vallahi o halde o giden tanidiklariniz orayi size tarif etsin ben ezinede saglam hoca yok biliyorum olsada derecesi dusuktur
Bildigin bir hoca var mi peki yildiznameue bakan uzerinde ne var ne yok soyleyebilecek.. sorduk verdikleri numara kullanilmamaktadir dior
Yildiz nameyi herkes bakamazki saglam baktirmak istiyorsan antep ve hatay yörelerinde var bizim buralardakiler tam anlamiyla aciklamiyor bazilari vicdan yapiyo anlatmiyo basimiza bir felaket gelecekse soylemiyo
Oraya gitme gibi imkan yok malesef.. parayi alirken vicdan yapacaklarini dusunmuyorum.😀 herkes bir yol bulmus gidior
Onun icin ben guven duymam gerek önce biri vardi bu isleri yapan tokatta bir kadin ölusunu bile bir haftada kaldirdilar
Nasıl ya hocayi mi öldürdüler 😯
Yok hayir kadinin bilmedigi yoktu hic banyo yapmazdi evinin 5 metre ötesinden kokusu milletin migdesini bulandiridi ölmus evde ama 1.2 hafta kimse o eve girememis sonra imamlarlarla doktorlarla bir gece sabaha karsi gun agrirken kirip almislar ölusunu gine öburgun gece sabah olmadan gommuslerdi cunki kadin cok yuksek derecede buyucu ve yildiz nameyide iyi bilirdi kendisisi mardinliydi
Buldum tesekkurler guzel yorumlarinz icin 🤗
Ben gitmustim o bayana tlf numarasini kaybettim simdi sarisogutte degilmis tlf numarasi olan bana iletebilirmis
@Zynpyld o değilde başka birine cozdurduk Gebze'de sanayi sitesinde çelik akü var orda Seyfi diyorlar ona cozdurduk ama büyü yenilenince tekrar cozdurmek gerekiyor... Ezinedeki kadının adı Şehri sarisogutte o çok para alıyor bu Seyfi hayrına çözüyor hediye goturursen alıyor cam sakızı çoban armağanı adamin parayla işi yok
gercektem ezinede hoca var mı
zynpyld sonuç aldinizmi peki
@Kardelen1111 bna mesaj atarmisin
@istanbul186 almış mı sonuc bende kendisine işlem yaptirdim
paramor kime yaptırdınız işlemi hangi hocaya bana özelden yazabiliyorsaniz yazın benim seviye yetersiz
@istanbul186 bnmde seviye yetersiz atamıyorum şu üstteki bayan yaptırmış sonuç aldıimi acaba
Bende bilmiyorum cevap yazmadılar siz yaptirdinizmi peki ne için istiyorsunuz hoca
@Zynpyld merhaba şehri hocaya işlem yaptırdınız mı nasıl bir sonuc aldınız
@Kardelen1111 merhaba şehri hocaya işlem yaptırdınız mı nasıl bir sonuç aldınız bende bugün gittim kendisine
Cevap
1Cevap
Buldum yazmissin kimi buldun benimle de paylaşırmisin çok ihtiyacım var
Bulduğum kişi yenı öldü gebzedeydı bir dahada böylesi var mı, bilmiyorum çok zor işin, ehlını bulması Allah yardımcınız olsun
Meraba canım hoca ile ilgili birsey sormam lazım mesaj atarmisin
Hoca öldü şekerım, inşallah ıyı bırıne denk gelirsin bu, zamanda büyü bozan kısıyı bulmak çok zor Allah böyle dert vermesın
Ben diğer hoca hakkında birsey sorucsktim
Ezine nin sarısöğüt köyünde zaten küçük bir yer kime sorsan gösterir
İşlemleri tutuyormu diye soracaktım
Çok pahalıdır sımdı o... Bılmem bızım yenılendıkce tuttu büyü yenılenınce tutan birşeymiş meğer
Bende var teli verebilirim
Teşekkürler canım gittim ona tak çözemedi zaten yenilenince büyü kendini tazeliyor başka birini bulduk ama büyüyü yapan ölmeden kurtulamayacalmisiz
Verebilirmisin numarayı
@Hakanyavass1 verdi mi numarayı size?
Pınar hanım banada numarasını verebilirmisiniz rica etsem
@istanbul186 bana da verir misiniz.
valla bende bilmiyorum keşke bulabilsek ozelden mesaj atın isterseniz bana
Sifaci falnmi.
Uzerinde buyu var mi yok mu biliyormus burdan biri kac kisi gitmis elinle koydugu gibi bulmus soyledikleri hep cikmıs.. gidenler memnun dönmusler sordunmu herkes biliormus ezinenin sarı söğüt denen kucuk bir koyunde yaşiyormus
Oraya kadar gittiginde zaten herkes bilir gosterir. Var yani oyle hocalar inanirim
Gidebilirmiyim bilemiyorum bende merak ediyorum bu siteden hic giden oldu mu die
Yok ben gitmedim ama duyar gibi oldum. Dedigim gibi o koye gidince nerde oldugunu tarif ederler herkes biliyodur orda
Buldum tesekkur ederim güzel yorumlarin icin 🤗
Rica ederim ☺️ isini hallettinmi bari
Hallettik canım cok sükür 😀
İyi çok sevindim 😊
Hocanin numarasi var mı
@Gizemm4545 vardı ama telefon değişikliğinden silindi biz başka hoca bulduk Gebze'de ona cozdurduk sogutteki iyi cozemiyor yarım kaliyor
Gebzedekinin numarasini verirmisin
Bana gebzedeki hocanin numarssini verirmisin
@Gizemm4545 numarası yok bende bir aracı ile ulaştık Gebze'de küçük sanayi sitesinde çelik akü var ordan bilgi alabilirsin fakat adam kanser olmuş konusamiyor biz ulaşmaya çalıştığımızda konusamadigini soylediler
Numarasıni verir misiniz
Aptal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar