Evcil Hayvanlar Cüce Keçi Evde Beslenir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizde bu küçük ırk ( eriskini sibirya kurdu kadar)evde beslenir mi? haftalık 60 tl kadar bez masrafı aylık 100 yem masrafı 6 ayda bir 120 tl aşı masrafı var yani gayet guzel :)düşünsenize kanepeden kanepeye atlayan neşe sacan bir can :) Cüce Keçi Evde Beslenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MİRZA404 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yavrular ilk doğduğu zaman ısıtmak için zaten eve alırlar ama devamlı beslenmez evcil hayvan değil 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl valla evde yerim olsa beslerdim keşke müstakil evim olsa inek, keçi, tavuk bakmak istiyorum öyle. 2 0 Yorumla
Baharinkokusu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Oy masallah cok tatli ama pisletir evi sen oraya bez masrafida ekle 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl eveet bebek brzi ekledim :) Yorumla Baharinkokusu +1 yıl Evin kadinlari parcalar seni yoksa 😂 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 7,3b cevap paylaştı. Keçiye bez mi bağlanıyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla aynadakiajan +1 yıl Nasıl yapıyorlar yahu hayvan rahatsız olmuyor mu bizim profilimdeki tatlış annesi doğumda öldü heryeri mahvediyor yatak halı filan kalmadı. Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Diski isine cozumunuz ne olucak bebek bezimi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet bez Yorumla Pempom +1 yıl O hayvan evde bunalima girerbuyuyunce eti tuketilecek bir hayvana cocukken baglanmistim hic tavsiye etmem Yorumla Soran +1 yıl bu süs kecisi en buyugu fotograftaki kadar kesmem asla bunalima girerse arkadas alirim surekli gezdiririm zaten Yorumla
En İyi Cevaplar