Hoşlanmanın aşka dönüştüğü nokta neresidir ?

Bir insanı gördünüz beğendiniz, aklınızdan ''Böyle bir sevgilim ya da eşim olsa'' diye bir düşünce geçti ama henüz hoşlanmıyorsunuz fazla da samimiyetiniz yok ancak aynı ortamdasınız ve merhabalaşıyorsunuz sadece onun gibi size uyan binlerce kişiden sadece biri o. Ancak zaman içinde hoşlanmaya başladınız, o sürekli aklınıza gelmeye başladı ve siz de ona olan ilginizi arttırdınız. Sadece hoşlandığınızı kabul ediyorsunuz ama aşık oldum diyebilmeniz için ne olması gerekir ?
Onu görünce içime farklı bir mutluluk doluyorsa aşık olmuşumdur.
Durduk yerde aklıma geliyorsa aşık olmuşumdur.
Durduk yerde aklıma gelip onu düşündükçe, aptal aptal gülümseyip mutlu oluyorsam aşık olmuşumdur.
Onu görmekten çok düşünmeye başlamışsam, onunla ilgili hayaller kuruyorsam ve her an aklımdaysa aşık olmuşumdur.
Sürekli onu düşünüyor, yemeden içmeden kesiliyor ve ''eğer ona kavuşamazsam mahvolurum'' gibi düşüncelere kapılmışsam ve bu durum sosyal hayatımı etkilemişse aşık olmuşumdur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Alttaki şıklar tabi ki daha ileri boyutlarıdır yanlış anlaşılmasın. En fazla en alttaki şıklar oy almış ancak ben kademeli olarak yazdım. Yani o duruma gelene kadar hangi durumda aşık olduğunuzu kabullenirsiniz ?
Hoşlanmanın aşka dönüştüğü nokta neresidir ?