hani filimlerde oluyor ya dominant kadin , mistress. erkeklerde onun karsisinda kòle oluyorlar. mistress boynuna erkeģin tasmayi takiyor erkekde her dediģini ediyor , mesela havliyor😂😂 cinsel fantezi falan felan. òyle fanteziniz var mı. Ben bu sitede biriyletanisidm o benim mistressim. sizin varmi?😂😂😂😂😘hatta bir filimde var. bu konuda isteyene ismini yazarim hahahha
filmi bile var izledinmi ismi my mistress izlemediysen izle çok iyi filim bu filmin iki kiz versiyonu da var ismini Şu an hatirlamiyorum hard diskimde var filmi arada izliyom tekrar tekrar😂😂😂😂
ya okulda okurken ben de izlerdim spider man batmen marvelin cocukca filimlerini amma sonra okulu bitirdikden askerden geldikden sonra merakim kalmadi oyle seylere nebiliyim ah ah çocukluk ah nereye gitdin sen ne dert vardi ne tasa simdi de anne baba uzerime dusuyor ki evlen ben de istemiyom filimlere gelince de fantastik izlerim amma cok da abartili olmasin mesela neydi o mavi adamlar vardi mahluklar vardi hee avatar o ne be cizgi filim izledinmi o filmi ben biraz izledim kalbim dayanamadi filimi degistirdim
Eğer düşünürseniz. Size itaat etmek isterim. Siz ne isterseniz yapabileceğimi düşünüyorum. sanaldan tanışıp, görüntülü olarak sizin isteklerinizi yapabilirim veya siz nasıl isterseniz.
Şu an için sahipli değilim fakat bu cinsellik değildir. Elinde kırbaç olan biri yerine ev topuzu ve pijaması ile koltukta bekleyen birine yemek sunmayı kabullensinler, daha mutlu olacaklardır.
En İyi Cevaplar