bu paragraftan bahsetmiştm
Yecüc ve mecüc türkler mi?
bu paragraftan bahsetmiştm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır Yecuc ve mecuc Türklerden değil yanlisin var Hz peygamber efendimiz sav bir hadiste Kıyamete kadar Türkler Allah'ın Dinini koruyacak ve yayacaktir onlar Türk adı altında toplanırlar da irklari farketmeksizin başka bir hadisi şerifte Allah'ın Ordusu var dir o ordu kimse onlara Dokunmadikca onlarda kimseye dokunmazdir onlar Türklerdir diye geçer başka bir hadisi şerifte ise Ey Araplar bilesiniz ki Bn tüm insanlığa inmiş şüphesiz peygamberiim bilesiniz ki Türkler sizlere Dokunmadikca siz onlara dokunmayın hatta Hz peygamber efendimiz sav Türklerin yaptığı çadırda kalmış misafiri olmuştur Türklerin ve Yecuc ve mecuc Zulkarneyn as İle ilgilidir onların boyları kısa kulakları ise büyük dur ve onlar dağlardan akın eder ve Ahirlardaki Hayvanların kanlarını içer ve çoğalırlar insanlar ise onların şerrinden Dağlara soginirlar
İyi de belki bunu Türkler islama geçmeden sonra söylemiş olabilir diğer iddiayı da İslam'a geçmeden önce atmışlardır çünkü İslam'a geçmeden önce Türkler'e düşman gözüyle bakılıyordu katliamlar yapılıyor kadınları cariye olarak kullanılıyorlardı sırf talas savaşında Türkler Araplara yardım ettiği için söylemiş olabilir çünkü aynı şeyin benzerini Roma kralı heraklius için de yapmıştır
Aha Türklerden bahsetmişler, as bayrakları. 🇹🇷
Saçmalık, masaldan ötesi değil.
Yecuc ve mecuc gorunemez sadece kiyamet gunu gorunurler sacmalamayin
Walla onu bunu bilmem ama kıyameti görmek istemem sırf bunlar için😂
İyi de Araplarla Türkler karşı karşıya geldiğinde kıyamet kopacak derler ama Hülagü han Bağdat'ta kiyamei getirmiştir Yavuz Sultan Selim de getirmiştir Filistin cephesinde Araplar bize karşı cephe almıştır o zaman neden kıyamet kopmamışta şimdi kopsun 😅
Cevap
5Cevap
Detaylı araştırmak gerekir gadası
Hz Ömer ve hadis ne alaka?
n blym bn orda yazanı paylaştım
Yecuc mecuc turklermis ben de sonradan ogrendim
Mistik konular
Hayır Çinliler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar