Dün tartıştık bı konu yüzünden sonra aradı barıştık konuştuk , herşey bizim elimizde dedi sen kendini , beni düşünüp Kendini yıpratma dedi sonra şaka şaka dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bir Fikri olan yok mu arkadaşlar
Beni çok düşünüp kendini yıpratma diyen sevgili? ne demek istiyor?
"Ben gerzeğin tekiyim , ne dediğim ne söylediğim ne istediğim belli değildir, vicdanım var biraz ama... o yüzden üzülme benimle ilgili konulara, eninde sonunda bu ilişkiyi onarılmaz hale getireceğim , antreaninin simdiden yap da ölme o zaman " demiş ;)
Yani giderim diyor öyle mi , gözü kapalı ben kimseye güvenmem, çok fazla ilgi gösterirsen sıkılırim seni de yipratirim mı diyor yani iyi de neden memnun kalmaz ki bı insan sevilip onensemmekten, acaba beni sevmiyor mu
sevse böyle konuşur mu sanırım geçmişten bir ilişkisini unutamıyor sanırım bunları söylerken hazırlıklı olmanı istiyor ya da cinsel hazzını hazırlamak istiyor
Bak mesela geçen radyoda bı şarkı çıktı ezbere biliyor canlı yayında sesini biraz actindinledi şarkı da şu Sabahın seheri esiyor yeller Benim sana yandığımı ne bilsin eller Ne bilsin eller, ne bilsin eller Sevdana düşeli geçmiyor günler Benim sana yandığımı ne bilsin eller Ne bilsin eller, ne bilsin eller Duydum ki hep beni konuşur diller Benim sana yandığımı ne bilsin eller Ne bilsin eller, ne bilsin eller ,, ama ben ona sorduğum da o iş bitti dedi yemin etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
"Ben gerzeğin tekiyim , ne dediğim ne söylediğim ne istediğim belli değildir, vicdanım var biraz ama... o yüzden üzülme benimle ilgili konulara, eninde sonunda bu ilişkiyi onarılmaz hale getireceğim ,
antreaninin simdiden yap da ölme o zaman " demiş ;)
heder olma geçmişi takma demek istemiş
Ama hala sevgiliyiz yani neden beni düşünüp üzme kendini yıpratma diyor, çok mu üstüne düşüyorum o beni benim sevdiğim kadar sevmiyor mu
üstüme çok düşerim giderim diyor fazla ilgi verme kıvamında ver gözü kapalı güveniyor musun ona
Yani giderim diyor öyle mi , gözü kapalı ben kimseye güvenmem, çok fazla ilgi gösterirsen sıkılırim seni de yipratirim mı diyor yani iyi de neden memnun kalmaz ki bı insan sevilip onensemmekten, acaba beni sevmiyor mu
sevse böyle konuşur mu sanırım geçmişten bir ilişkisini unutamıyor sanırım bunları söylerken hazırlıklı olmanı istiyor ya da cinsel hazzını hazırlamak istiyor
Bak mesela geçen radyoda bı şarkı çıktı ezbere biliyor canlı yayında sesini biraz actindinledi şarkı da şu Sabahın seheri esiyor yeller
Benim sana yandığımı ne bilsin eller
Ne bilsin eller, ne bilsin eller
Sevdana düşeli geçmiyor günler
Ne bilsin eller, ne bilsin eller
Duydum ki hep beni konuşur diller
Ne bilsin eller, ne bilsin eller ,, ama ben ona sorduğum da o iş bitti dedi yemin etti
Cinsel. haz ne alaka
gözün kapalı seviyorsun değil mi güveniyorsun
Ben seviyorum evet ama cinsel olamaz
bu kadar emin olma eğer haklı çıkarsam bu yazıyı hatırla derim
Neden bu kadar kesin ve net konuşuyorsun
yaşayanlara sor belki sana söyler