Adı batasıca babaannem it gibi geleceksin dedim sizve gelir mi?

Gözü uzun yazıya dayanıklı olanları bekliyorum o babaannemin yediği haltları dedeme anlatmalımıyım

Babanneme o kadar çok sinir oluyorum ki onun adını taşıdığım adımı bile kullanmıyorum isim de afilli halbuki Hürrem neyse şimdi annem 25 günlüğüne seyehat e gitmek zorunda biz babamla evde 2 mız kalmak zorunda kalacaz

Ne var bunda demeyin babam o kadar mızmız ki bir giydiği gömleği pantolon u 2 defa giymez tekrar önüne koyduğun yemeği beğenmez yani anamı ağlatır

Ben de arayip adı batasıcayı çağırdım babannem 59 yaşında ama maşallah annemden dinç annenin ablası sanıyorlar onu makyaj mazemesi bizden fazla gerisini varın siz düşünün
Neyse dedim babanne gel hem yalnız kalmamış oluruz diye yok neymiş efendim gelmez mış günü varmış yeni Mobilya bakmaya gitcekmiş falan filan sanırsınız yeni gelin oluyor bahaneye bak ya biliyor tabi oğlunun huyunu kaçıyo öz ve tek oğlundan babam evin tek çocuğu zaten o yüzden bu kadar mızmız ya

Bende geleceksin babanne dedim sen orda yayılcan ben burda senin oğluna bakamam dedeme her şeyi anlatırım dedim

Yiilar once bir gün o yokken gizlice odasına girdim karıştırdım dedemden gizli bir ev almış bankada da 20 000 parası var bunları bildiğimi bilmiyordu telefonda haykırdım hepsini dedeme anlatırım seni bu yaşta ulu orta döver hem de boşar dedim gerçekden de yapar dedem gizli saklı dan nefret eder gelip baksın işte kendi oğluna

Bu seninki bişey demedi kapattı telefonu sizce gelir mi babannem artık her şeyi bildiğimi biliyor bundan sonra ona nasıl davranmalı yım ve bu olanları dedeme anlatmalı mıyım bilmeli mi
Ben babaannemin bu haklarını öğrendiğim zaman Evin tapusunu ve banka cüzdanlarını hepsini fotokopi çektirdim ispat edebilirim yani
Adı batasıca babaannem it gibi geleceksin dedim sizve gelir mi?