Internette videom varsa nasıl bulabilirim?

Şimdi arkadaşlar çoğu kişinin yaptığı gibi ben de birileriyle cam açtım. Ama bu telefondan idi karşılıklı mast yaptık. sadece goguslerimi gösterirken birkaç saniye yüzümü gösterdim ve sonda kapatırken yüzüme çok yakındı. Yabanci biriydi 22 yasinda arkadaşca konuşuyorduk hatta beni sevgilisi olarak hayal ettigini bana soyluyordu ülkesine gelmemi istiyordu ve de kendisi bana çok açık secik fotoğraflar atıyordu kendini belli eden turden cinsel organı ve yüzü apaçık bir şekilde hem de ekran görüntüsü alabiliyordum. ve onun yüzü de cam açarken açık seçikti kapatırken öpücük falan atıyordu neyse..1. instagram görüntülü konuşmadan yapıyorduk ve android telefonu vardı ekran kaydetmek için ayrı uygulama indirmek gerekiyor ve mast yaparken birkaç kere kesintiye ugradigimizdan arama kapanıyor idi buna rağmen kaydetmiş olabilir mi 2. Onun ülkesinde özel hayata dair bir şey paylaşmak yasak. 3. Neden hérkes videomdan haberdar gibi hissediyorum sanki her an bir yerden fırlayacak gibi hissetiriyor yani 5 yıl sonra hatta 10 yıl sonra bile pat diye ortaya çıkacak diye ödüm kopuyor. ozguvenim eksik hissediyorum. Sanki insanlar bunu öğrenecek ve beni lanetleyip terkedecekmis gibi hatta sevgilim olabileceğini bile düşünemiyorum yarın bir gün bunu ailem ya da kendisi görür mü diye. Sizce ne yapmalıyım nasıl eski halime dönebilirim. Bu arada halden anlamayan mankafalar için soylıyım yapmak istedim yaptım benim de fantezim bu kocam olsa onunla bile yapardım. Bu işi yapan erkek kadın deneyimli olan insanların düşüncelerini merak ediyorum.
Internette videom varsa nasıl bulabilirim?