Şimdi arkadaşlar çoğu kişinin yaptığı gibi ben de birileriyle cam açtım. Ama bu telefondan idi karşılıklı mast yaptık. sadece goguslerimi gösterirken birkaç saniye yüzümü gösterdim ve sonda kapatırken yüzüme çok yakındı. Yabanci biriydi 22 yasinda arkadaşca konuşuyorduk hatta beni sevgilisi olarak hayal ettigini bana soyluyordu ülkesine gelmemi istiyordu ve de kendisi bana çok açık secik fotoğraflar atıyordu kendini belli eden turden cinsel organı ve yüzü apaçık bir şekilde hem de ekran görüntüsü alabiliyordum. ve onun yüzü de cam açarken açık seçikti kapatırken öpücük falan atıyordu neyse..1. instagram görüntülü konuşmadan yapıyorduk ve android telefonu vardı ekran kaydetmek için ayrı uygulama indirmek gerekiyor ve mast yaparken birkaç kere kesintiye ugradigimizdan arama kapanıyor idi buna rağmen kaydetmiş olabilir mi 2. Onun ülkesinde özel hayata dair bir şey paylaşmak yasak. 3. Neden hérkes videomdan haberdar gibi hissediyorum sanki her an bir yerden fırlayacak gibi hissetiriyor yani 5 yıl sonra hatta 10 yıl sonra bile pat diye ortaya çıkacak diye ödüm kopuyor. ozguvenim eksik hissediyorum. Sanki insanlar bunu öğrenecek ve beni lanetleyip terkedecekmis gibi hatta sevgilim olabileceğini bile düşünemiyorum yarın bir gün bunu ailem ya da kendisi görür mü diye. Sizce ne yapmalıyım nasıl eski halime dönebilirim. Bu arada halden anlamayan mankafalar için soylıyım yapmak istedim yaptım benim de fantezim bu kocam olsa onunla bile yapardım. Bu işi yapan erkek kadın deneyimli olan insanların düşüncelerini merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta belirteyim görüntü aldığını sanmıyorum. Neler hissettiğinizi anlıyorum ama o kadar endişelenecek bir durum yok bence. Ama yine de bu durumlar için daha temkinli olmalısınız. Görünütüznün internette olup olmadığını öğrenmenin bir kaç yolu var ama uğraşmak gerek.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun şimdiden bir erkek kayıt altına aldığı an ifşa sitelerinde yayılmaya başlar işin bitince. Birincisi yaymak yasak gibi bir şey yok vpn kullanarak gayet rahatça yayabilir ikincisi yabancı ülkedeyse bizim ülkede de paylaşılman biraz zaman alsada muhtemelen paylaşılır ve üçüncüsü belkide escobar gibi sitelere düşmüşsündür bile çok görüyoruz böyle. Ve son olarak madem bu kadar korkuyordun bu naneleri yemeye o zaman yemeyecektin kardeş yani şimdiden geçmiş olsun yakında sitelere düşersin büyük ihtimalle.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVideonu nasıl bulabilirsin onu yazmayı unuttum muhtemelen sitelerde paylaşılmaya başlayınca sende görürsün o zaman başka yolu yok yani nude olduğu için.
Soran+1 yıl5 ay oldu hala denk gelmedim bakıyorum escobarda yok sitenin son sayfasına kadar açtım yok. bizim ülkede yayılsa bir yerlerden haber gelirdi herhalde diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSıcağı sıcağına videoyu ifşa sitelerine sadece aptal insanlar atar arkadaşım işi bilen kişiler üzerinden zaman geçince atarlar yani böyle söyleyim sana daha doğru olur.
Soran+1 yılO zaman asla atmayacak
Cevap sahibi+1 yılAptal diyorsun yani doğrudur o zaman. Ama dediğim gibi atarsa sende bizim gibi sıcağı sıcağına falan öğrenebilirsin anca. Neyse geçmiş olsun.
Soran+1 yılÇok sagol😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
yaptığın kişinin ağzını arayarak başlayabilirsin.
mesela şöyle de ona; "bu yaptığımızı videoya kaydetmeyi düşünüyorum? de. ciddi bir şekilde. duruma göre ben yaptım falan diyebilir.03 Yorumla
Soran+1 yılKendisiyle görüşmüyorum artık birden konuşmayı kestim. daha sonra tekrar yazıp açık açık sormayı düşündüm ama yapmadım internete atmamış olsa dahi aklına sokmak istemem bu fikri elinde kaydettiği bir şey olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki.. o psikolojiyi yaşadım ama benim ki daha farklıydı. İnan evlenmeye korkuyorum birden ortaya çıkacak gibi hissediyorum ki bunu yapacak potansiyel var karşı tarafta psikopatın teki. Benim ki seninkinden daha fenaydı psikolojik tedavi falan gördüm. Ama aklım başıma geldi bir daha tövbe dedim. Senden ricam bir daha böyle şeyler yapma bu olay sana bir ders olsun.. Umarım korktuğuna uğramazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılInşallah sen de asla korktuğuna denk gelmezsin. internet çöplük gibi denk gelme ihtimali düşük. Ben de çok korkunç hissediyorum. benimki yabancı bir de yapsa da nasıl denk gelecek diye kuruntular bir sürü ama ya gelirse diye kafamda bir sürü soru isareti
Cevap sahibi+1 yılSenin olayının gerçekleşme ihtimali çok düşük bence üzülme. Ama benimki psikopattı resmen. Her neyse senin için dua edeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yılBöyle hatalar yapmayın, internet öyle sapıkların yayınladığı videolar ile doldu, yani bu sapıp cercevesine sizde giriyorsunuz ama neyse.
Eğer yayınlamış ise bir kaç destek ile kaldırta bilirsiniz. Fakat yabancı kaynaklar'da bunu bulmanız zor. Ama böyle bir video çekiyor ve aynı ülke de değil iseniz kaybedecek neyi var ki? Ordan suç duyusunda bulunsan 1 yıla anca oraya iletilir. Maalesef tekrar böyle bir hata yapmamanız dileği ile.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahat olun. Bunu yapan çok fazla insan var ve çok azınınki ortaya çıkıyor. Bu ciddi bir suç. Varsa zaten hemen çıkardı bir şekilde. Avukatım ve bu gibi olaylarla çok karşılaşıyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yabancı ülkeden ısrailde. yabancı sitede paylaşmışsa belki karşıma çıkmıyor olabilir. kendi ülkesinde kişinin kendi rızasıyla çekilmiş olmasına rağmen paylaşmak yasak. benim farklı ülkede olmamdan yararlanıp koymuş olabilir mi?
- 1 yıl
Size ulaşmam gerekiyor bana mesaj atar mısınız
Belli olmaz bu konuda kaydetmiş olabilir, bir yer’e atabilir onu, hiç belli olmaz ama bulmak zor olur
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma çıkma ihtimali?
+1 yılbenim daha başıma bişey gelmedi :D ayrıca güven esas olmalı. herkesle hemen olmamalı , biraz denemeli ve test etmelisin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılDedigimden bir çıkarımda bulunabiliyor musun çok ilerde karşıma çıkabilir mi üzerinden 5 ay geçti hala bir şeyle karşılaşmadım ama sanki vakti varmış da ortaya çıkmak için bekliyormuş bir yerlerde gibi
- +1 yıl
bence korkmana gerek yok. varsa da ismini vs bilmiyorsa bişey olmaz. iletişim yollarını keserek en azından kendini rahatlatabilirsin. instagram adını vs komple değiştir , profilini kapat mesela.:)
Soran+1 yılFake hesabımla iletişime geçtim kendisiyle 5 ay önceydi. ismimi merak eder diye yazmıştım o da tamam yazmıştı adımı sormamıştı yani aklında tuttuğunu hiç sanmıyorum
- +1 yıl
o zaman hiç dert etme bence. insta verim mi :P
Soran+1 yılBizim derdimize bak sana bak gnfjkskm
- +1 yıl
jhkhkhk koyun can derdinde , kasap ET derdinde :D
O senin görüntünü yayarsa sende onunkini yay korkma be
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben de onu düşünüyorum kendi korkmuyorsa böyle paylaşmak gibi şeyler aklına gelmediğinden olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnstagramda @sgurumeysa diye birisi var, devletin kurumunda çalışıyor ve siber Güvenlik Uzmanı, daha önce benzer bir durumda yardımcı olmuştu, bir sor istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum bu korku bendese var senelerdır ara ara internete adımı soy adımı falan yazıp aratıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de çıkmaz ki. kac yıldır böylesin ben üzerinden 5 ay geçtikten sonra kafada kurmaya başladım. ablalarima anlattım bırak paylaşmayı kaydetmemiştir ki dediler ama bu düşünceleri atamıyorum kafadan
Cevap sahibi+1 yılKafandan atamazsın o düşünceyi malesef hep içini kemirir
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünsene evlenmişsin erkek çocuğun olmuş. Neyse bir siteden videoyu acip mast yaparken izlediği kişi sen çıkıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılE yuh
Cevap sahibi+1 yılOğlun küçük emraha dönüşür
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yardimci olabilirim ama kesin donuc veremem yuzde 90 diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bulamazsın ama vardır belki hbzhzjh
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da nerde vardır ben bulamazsam daha nasıl çıkacak ortaya internette çokça var ve birkaç saniyelik şeyden beni kim tanir
- +1 yıl
Vpn ile ara :D
- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılAh be kuzumm geçmiş olsunn🙄
10 Yorumla videon varsa kesin ben izlemişimdir mesaj at
02 Yorumla
Soran+1 yılVar mı yok mu bilmiyorum insta görüntülü yapmıştık mast yaparken bir taraftan kaydedip internete koymuş mudur?
Yapmayan kalmamış be yuh
00 YorumlaKızım be yapmışsın sen
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmisim
Merhaba a
00 YorumlaBana mesaj atarmisin
00 Yorumla
+1 yılAyıppppp
04 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve sevgilisine nude attı
- +1 yıl
Sevgilim kız benim kanka olabilir yani 😂