4 yillik iliskim var zamaninda ailem karsi cikti oluru yok yani asla vermezler. 1. yilimizdayken ogrenmislerdi. gizli sakli devam ettik. annem ogrendi gecen sene cok kizdi ama sonra ses etmedi. askerden geleli 2 ay oluyo ve biz sevdigim askerden izne geldigi zaman yani 5 6 ay once imam nikahi kiydik. ve Şu an hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik. gece hafta ozel hastaneye gitmistim. esimle konustuk kacicaktim kimseye birsey demeden. Ama bugun annemi saglik ocagindan arayip hamilr oldugumu soylemisler. hasta gizliligi diye birsey var degil mi? dava acsam başı sikintiya cok girer o kişinin. Neyse annem hic kizmadi aradi beni nor. al bir sekilde kizim boyle boyle diyolar bir ara sor hallet su isi dedi. neyse aradim saglik ocagini inkar ettim yok falan dedim. neyse kadin dedi ben bir hastaneyi arayip sorayim neyse sonra geri aradi beni hastaneden demislerki kimliksiz islem yapmiyoruz oyle bir durum soz konusu degil ben tabi yine inkar ettim. kadinda bana hastaneye gidin gerekirse muayene olun onlar silebilir biz burdan silemiyoruz dediler. sonra anneme soyledim dediki biliyorum kizim oyle bisey yok. ama ara hastaneyi soyle delirtmesinler beni duzeltsinler gider gebertirim hepsini deyip guldu. Sevdigimlede ben bir kac gunr kacacaktik simdi kactigimda annem anlayacak durumu. bende dusundum anneme soyleyelim diye. sevdigimde kabul etti. yarin annemin is yerine gidicez ona bisey olur diye korkuyorum nasil soylemeliyim? Bu arada esim hic bir sekilde aldir vs. veya kotu bisey demedi. tam tersine ben korkudan aldirmayi dusundugumu soyledim baya kizdi. Hatta dün nikah gunu almaya gittik onuda sevdigim istedi benim aklimda bile yoktu. Ama saglik raporunu alamadigimiz icin nikah gunude alamadik. simdi ben napayayim bir aklim hicbisey demeden git diyor bir aklimda annemle konusayim kizar falan ama bir yol gosterir diyor?
Cevabın nedir?
Gizlilik koydurman gerekiyodu hastaneye. Gizlilik koydurduğunda bu durum yaşanmış olsaydı şikayet ettiğin an arayan kişi meslekten men edilirdi. Bence gidip güzel bir dille birbirinizi sevdiğinizi ve durumu açıklayın ilk başta kızsa da sonra anlayışla karşılayacaktır eminim
06 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizi ne kadar cok sevdigimizi biliyor. Ama babam cok degisik biri oldurmeye kadar gider. ki ben annem bu durumu ogrenmeden once kacicaktim yine korkuyodum kacmaya bana degilde annem ve kardeslerime cok cektiricek cunku
Soran+1 yıl20 yasindayim
- +1 yıl
kocamı aldatıyorum bunu öğrendi boşanma davası açtı ama benim ondan tanzimat almam gerekiyor avukatım olur musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen kabullenir bence keşke hastaneden aradıklarında inkar etmeseydin ben de anneannemlerle onların istemediği biriyle evlendim diye küstüler ve konuşmuyoruz şu an ve annemden daha değerli nasıl içim acıyor bilemezsin ikna olabilecek gibiyse kaçmadan hallet bence
04 Yorumla
Soran+1 yılannem ikna olurda babamdan yana hic sansim yok. kactiktan sonra veya hamileligimi ogrenirse ceker vurur bir saniye dusunmeden bizi hic onemsemiyor.
Cevap sahibi+1 yılben de babamla görüşmüyorum o görüşmek istiyor ama bana iyi gelmiyor diye görüşmüyoruz sen de görüşmek zorunda değilsin ayrıca dini de olsa nikahın var buna karışamaz sen de ona bunu açıkla
Soran+1 yılevet canim dogru diyosun. Ben zaten bu evde kalmak istemiyorum babam yuzunden belkide bu gizli. kapakli isi onun yasattiklari yuzunden yaptim. bilmiyoru. annem ve kardeslerim icin kaygilaniyorum. ve yarin anneme nasil soylicem bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılöncelikle sakin ol ve kalabalık bir yerde söyleme sakince anlat durumu baştan sona zaten evlisin ve hamilesin bir şey demez alıştıra alıştıra söylersen ona da bir şey olmaz
+1 yılÇok uzun ya okumadım bile. Sadece soruya göre cevap veriyorum. Anne ben hamileyim de olsun bitsin. Zaten karnın şişince kuma gömecek halin yok kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılbisey olursa diye korkuyorum ona. ya da bana bisey yaparsa cocugu aldir derse diye
- +1 yıl
Hangi devirde yaşıyoruz ya karnın şişmeden söyle sonra hemen 1 . hafta nişan ikinci hafta düğün. Karnı n şişerse ailen millete rezil olur senin yediğin halt yüzünden anca böyle kimseye çaktırmadan evlenirsiniz. Aldır derse de evden kaçacaksın seni yapan adamla mecbur gidersin nikah kıyarsın. Düğünsüz evlenir sin
Soran+1 yılbabam duyarsa gebertir. ki dugune izin verse bile 1 2 haftada evlenirsej herkes anlar. cunku babam 24 yasindaki abimin bile evlenmek istemesine cok kiziyor
- +1 yıl
Bunu o haltı yemeden önce düşünecektin
Soran+1 yılbu halt dediginiz ne acaba? sanki zina yaptim
- +1 yıl
Soru uzun olunca okumuyorum ben yukarda imam nikahı varmış yeni gördüm. Evi terk et kaçırsın seni annene de not yaz kağıda duruma göre onlar karar verip arar slzi
- +1 yıl
Teşekkür ler eig için
+1 yılKanun çıkardılar bekarlar bekaret testi ya da hamilelik durumunda ailesine bilgi veriyorlar yasa gereği.
09 Yorumla
Soran+1 yılsacma degil mi bu yasa sonuçta reşitim ve hasta gizliligi var
Soran+1 yıl@anonimiko ama ben hastaneye dedim aileme haber gider mi diye saglik ocagina bilgi veriyoruz gebelik varsa ama onlar aileye haber vermuyorlar dedi
- +1 yıl
@anonimiko yahu haklısınız kişisel gizliliğe aykırı da ben ne yapayım ben mi çıkardım yasayı.
- +1 yıl
Evet çok saçma evet iğrenç bir kanun ama yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Sağlık verileri, özel hayatın gizliliği kapsamında Anayasa tarafından güvence altına alınan mahrem bilgilerdir.
Bu veriler sağlık kurumlarında kayıt altına alınsa da üçüncü kişiler ile paylaşımı suç oluşturmaktadır.
Yani bu bilgiler ailenizden veya dışarıdan birisi ile paylaşılamaz. - +1 yıl
@anonimiko yahu kanunlasti ya da kanunlasmadi. Yaygın olarak yapılan ama sağlık Bakanlığı'nın öyle bir uygulamamız yok diyerek yalanladığı bir durum. Avukatmis. Hangi kanun usulüne göre uygulanıyor sanki çok bilmiş takılma avukatmis bütün anayasayı ezbere biliyormusunuz sanki. Avukatsin da ne avukatsin? Branşın ne bikere. Hukuk fakültesine her girene direk bütün kanunları mi ezberletiyorlar ilk iş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılSenin kocanin yerinde olsam bi an önce hallederim çünki senin babanįn gururu ayaklar altina seriliyor
Söyle seni kacırsın kaçtıģınız gibi savcılıģa polise gidin durumu anlatin hamile oldugunu ve ailen ögrenirse hayati tehliken olabilecegini size yardım ederler ailelere polis gidip anlatir veya sizi devlet korunasi altina alirlar cocugu dogurur ve bi kac sene kocanizla devlet güvencesinde sevişirsiniz o arada anneniz babanizi ikna eder ve kolu komsu önceden hamile oldugunuzu anlamaz babanız da rezil olmaz mecburiyetten kabul eder00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnenin telini hastane nerden bulup ariyor?
Annenin isyerine neden gidip anlatcaksin butun isciler duysun annen kalp krizi gecirsin diyemi?
Kacmak neyin nesi?
Imam nikahli esim diye dogum kontrolsuz cinsel iliskiye girmeye cesaret edebiliyorsan simdi yine tum cesaretini toplayip ailene olan biteni isyerinde degil evde anlatmalisin.02 Yorumla
Soran+1 yılhastane degil saglik ocagi aramis.
baska bir yerde annemle tek kalamam cunku sabah gidiyor aksam 10 da gekiyor ve hep babam yanimizda oluyor.
kacmaktan baska ne carem var?
ilk defa iliskiye girdik ve yumurtlama zamanim degildi olabilecegini dusunmedik?
babama anlatirsam dusunmeden oldurur
Cevap sahibi+1 yılIsyerinde anlatmak cok yanlis olur herkes duyar babanin kulagina gider yinede öldurur.
insan annesine bunu yapmamalı bence, kaçıp gitmemeli. nikahınızı kabul ettirebilirseniz hamileliğe bişi demez zaten. işi gücü falan var mı ailesi ne durumda nerde yaşıcaksınız bunlar önemlidir onun için die düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bir hatadir yaptim. Nikahimizi kabul ettiremeyiz annem kabul etse de babam mumkun degil kabul etmez. isi var calisiyor. ailesinin pek durumu yok zaten baska sehirdeler. sehirdisinda yasicaz. benim icin hersey guzel olsun istiyor. bir dedigimi iki etmez.
Direkt de merak etme eninde sonunda kabullenmek zorunda olur onun kızısın sonuçta seni sevip gerçekten değer veriyorsa senin üzülmeni istemez hem bak ne güzel hamileymişsin stres yapıp bebeğe ve kendine zarar verme tamam mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılstres yapmamak icin elimden geleni yapiyorum. Annem cok seviyo beni deger de veriyo. ama babam konu olunca onun korkusundan cok kotu seyler yapar. kizar vs. yoksa annem arkamda durur evlenmemizede izin verir. ama tek sorun babam.
- +1 yıl
Babanda eğer sana değer veriyorsa illaki kabullenir hatta istersen anlatamayacak gibi olursan neler olduğunu neler hissettiğini nasıl geliştiğini olayların bir defter gibi bir şeye yaz ikisi beraberken ellerini ver ben gittikten sonra okumaya başlayın de ve dışarıya çık bir arkadaşına veya eşinin yanına git onlar kendi hallerinde okusunlar ondan sonra illaki bir şey derler sana :)
Soran+1 yılbabamda bana cok deger verir 5 kardesiz en cok benimle ilgilenir diger kardeslerime karsi daha cok sever beni. ya da sever demeyelimde daha cok deger verir benle daha cok anlasir. 3 sene once sevgilimle beraber oldugumuzu ogrendiginde. ben yurtta kaldim 5 gun. o zaman anneme demiski anneme sen beni aldatsaydin bu kadar canim yanmazdi vs. demis. ama babam cok degisik biri evi toplamadik diye yani bir yerde toz kaldi diye namusumuzla ilgili bile bize kufur eder. cok degisik biri. hep milleti kinadi durdu herkese laf etti. en cok cani yanacagi yerden caninin yanmasini Allah nasip etti
- +1 yıl
Bence benim dediğim gibi yap sen en iyisi hatta mümkünse sinirleri geçene kadar yanlarına yaklaşma özellikle babanın ama hani sevgilin olmasına neden bu kadar kızıyorlar anlayamadım illaki birini seveceksin ve birlikte olacaksın yoksa diğer türlü nasıl evlenebilirsin ki eğer benim dediğim yöntemi uygularsan senle empati yapmalarını sağla onlarına başına gelebilmelerinin mümkün olduğunu göster
Soran+1 yılbilmiyorum niye boyle tepki veriyorlar ama sadece bana degil abim 24 yasinda sevgilisi olmasina bisey demiyo babam ama abim kizla ciddi dusunuyo evleneyim diyo askere gidip gelince babamda izin vermiyor. istemiyo abimin evlenmesini. ben simdi napayayim onlara bir mektup yazip evden mi gideyim
Ne oldu durumlar görüş yazıyordum bir bakayım ne zaman sormuşsun bu soruyu diye 11 ay olmuş. Çocuğun doğmuş olması lazım çoktan.
00 Yorumla
+1 yılEşim diyo bide ya 😂😂 nasıl kizlarsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyeyim Allah katinda evliyiz farkindamisin? Babamda bole milleti kinaya kinaya buldu belasini. basiniza gecerse beni hatirlayin olur mu?
- +1 yıl
Allah katında evli olmanız için ailenin de haberi olması lazımdı, bunu biliyor muydun canım?
Soran+1 yılbiliyorum. Ama sirf maddi durum yuzunden karsi cikmalari sacma. buna onlar beni mecbur biraktilar.
+1 yıl*anne ben hamileyim* diyerek
04 Yorumla
Soran+1 yılonu zaten diyecehim ama pat diye soylersem ya bisey olursa
- +1 yıl
Nolucak pat diye söyledin ben gelmiyom mu dicek çocuk
Soran+1 yılanneme bisey olursa diyorum bana degillll
- +1 yıl
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
+1 yılannene söylemen nasıl olur bilmiyorum.
00 YorumlaNapiyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım