HAMILE OLDUĞUMU ANNEME NASIL SOYLERIM?

4 yillik iliskim var zamaninda ailem karsi cikti oluru yok yani asla vermezler. 1. yilimizdayken ogrenmislerdi. gizli sakli devam ettik. annem ogrendi gecen sene cok kizdi ama sonra ses etmedi. askerden geleli 2 ay oluyo ve biz sevdigim askerden izne geldigi zaman yani 5 6 ay once imam nikahi kiydik. ve Şu an hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik. gece hafta ozel hastaneye gitmistim. esimle konustuk kacicaktim kimseye birsey demeden. Ama bugun annemi saglik ocagindan arayip hamilr oldugumu soylemisler. hasta gizliligi diye birsey var degil mi? dava acsam başı sikintiya cok girer o kişinin. Neyse annem hic kizmadi aradi beni nor. al bir sekilde kizim boyle boyle diyolar bir ara sor hallet su isi dedi. neyse aradim saglik ocagini inkar ettim yok falan dedim. neyse kadin dedi ben bir hastaneyi arayip sorayim neyse sonra geri aradi beni hastaneden demislerki kimliksiz islem yapmiyoruz oyle bir durum soz konusu degil ben tabi yine inkar ettim. kadinda bana hastaneye gidin gerekirse muayene olun onlar silebilir biz burdan silemiyoruz dediler. sonra anneme soyledim dediki biliyorum kizim oyle bisey yok. ama ara hastaneyi soyle delirtmesinler beni duzeltsinler gider gebertirim hepsini deyip guldu. Sevdigimlede ben bir kac gunr kacacaktik simdi kactigimda annem anlayacak durumu. bende dusundum anneme soyleyelim diye. sevdigimde kabul etti. yarin annemin is yerine gidicez ona bisey olur diye korkuyorum nasil soylemeliyim? Bu arada esim hic bir sekilde aldir vs. veya kotu bisey demedi. tam tersine ben korkudan aldirmayi dusundugumu soyledim baya kizdi. Hatta dün nikah gunu almaya gittik onuda sevdigim istedi benim aklimda bile yoktu. Ama saglik raporunu alamadigimiz icin nikah gunude alamadik. simdi ben napayayim bir aklim hicbisey demeden git diyor bir aklimda annemle konusayim kizar falan ama bir yol gosterir diyor?
HAMILE OLDUĞUMU ANNEME NASIL SOYLERIM?