Aklıma takıldı soruyum dedim =)
Yoğurt damızlık yoğurtla yapılıyorsa yoğurt yokken yoğurt ne ile yapılıyordu :)
Yoğurt damızlık yoğurtla yapılıyorsa yoğurt yokken yoğurt ne ile yapılıyordu :)
Uygun ısıl şartlar oluştuğunda, zamanla süt yoğurda dönüşür. Mayalama işlemi, yoğurt oluşumu için gerekli olan bakterilerin, süreci hızlandırmak amacıyla ortama hazır olarak verilmesidir.
ilk yogurt mayası bu sekilde elde edilmiş
normal toprak, kannca yuvası çıkışındaki toprak ve kannca yumurtası
link
Cevap
11Cevap
yoğurt süt tozu ile yapılır.hangi marka olursa olsun markette satılan yoğutların hepsi süttozunu aynı yabancı firmadan alır.sütten yapılan yoğut pahalı olura anca köylüler kendilerine kadar yapar.
ben alıp yiyorum nasıl yapılır nolur hiç orasıyla ilgilenmiyorum
Mayayla diyeceğim ama,bu defa da Mayası nasıl yapıldı diye bir soru hasıl olacak yahu..!
Damızlık yoğurt dedim demin birine 😃 o ne diye sordu 😂😂
mısır piramitlerininbir öblümüne süt koy bir kapta kendiliginden yogurta dönüşüyor mayalamana gerek kalmadan
Ahtapotumsun bacı: AKLIMIZA başka bişeyler takılsın isterim.. bağını sorma üzümü ye işte napacaksın:D
yoğurt bitkilele bile yapılıyormuş
sabah çiğiyle bizzm orada hala öyle yapıyorlar
sabah çiği nasl bşe.. şu düşündüüm çiğ mi
ilginç
Nohutla
ıyyy ciddi mi
Duyusal test sonucunda yapı bakımından en iyi yoğurt, karınca toprağıyla mayalanan yoğurt oldu; görünüm olarak karınca toprağı ve karınca yumurtası olumlu sonuçlar verirken, lezzet olarak da en iyi yoğurdu, karınca toprağıyla yapılan mayalamadan elde ettik. Sonuç olarak, doğal mayalar kullanılarak yoğurt mayalama işlemi sağlandı ve karınca toprağıyla mayalanan yoğurt panelistler ve tüketiciler tarafından en iyi yoğurt seçildi.
tşk ederm
Mayası var canım surup gıbı.
pak maya :p
:)
nohutla.
Maya ile yapılıyordu.
bilemedim bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar