Bosanm davası actim?

Arkadaşlar boşanma davasi actim Mart ayinda ondan once de uc ay kadar ayriydik zaten ama bir türlü imza atmiyo bosanmak istemiyo ne yapmaya çalışıyor bana mesaj attı atti durdu arada yine atiyo ben cevao bile vermiyom hatta çok fazla mesaj attigi zaman okumadan siliyom mesengerden. Bana cok çektirdi sevdigi falan yok yani kendisi de zaman zaman boşanmak istediğini de soluyodu. Annesjne de mesaj atiyo baska biriyle evlenmek istiyom ayrilcam ben bundan diye gordun bunlari da bu mesajlar ve başka konularda tartistik bide onun hastalık li kiskancligi da eklenince cinayet cikicakti tehditler derken polis geldi dava actim kizimla beni korkuttu kapi cam kirdi yanimizda polis ona tokat atti uzaklastirma aldi avukat saglam tazminat yazdı hala boşanmak istemedigini solemis bilmem ne ne yapmaya calisiyo ven bu adamdan cok sogudum evliligim bes yil once bitti ben kizjm icin durdum ve duzelir diye o daha kotu oldu baska bir kadina mesajlasti güzelim guzellik diye bir suru baska bir kadina daha barda tanismis yani bu mesaj da agir geldi cunku bir evki adam baska bir kadina mesaj atsada bu güzelim olmaz bunu normal karsilayamam. Evkendigimde de cok dövdü evkendigim haftada dövdü cok küfüru ickisi onun icki kokusundan yemek yiyemiyodum. Kumar oynasindan da onu Kocam ve adam yerine koymamaya basladim kocam olarak goremedim artik. Bu durum da bole surmuyomus er ya da gec bosaniliyomus
Güncellemeler
+1 yıl
Gece gec gelmeler sabaha karsi gelmeler ise gitmemeler ya zaten ise gitsede bizle ilgilenmiyodu ne maddi ne manevi ben internetten is yapmaya başladım kizima alabilmek için faturalri sen ode diyodu bana ben sikildim odemekten diyodu :(
Bosanm davası actim?