Arkadaşlar bu durum belki tuhaf gelebilir ama gerçekten de durum başlıkta belirttiğim gibi.
Kendimi sadece ama sadece dışarıda iken çok kasıyorum , sanki herkes bana tuhaf gözle bakıyor gibi hissediyorum ve rahat yürüyemiyorum , rahat nefes alamıyorum , omuzlarımı kasıyorum. Vücudumu rahat bırakınca çok güzel oluyor ama istemsizce 1 - 2 dakika sonra yine kasıyorum. Bu durum artık tik olmuş bana öyle diyebilirim size. Allah aşkına hastane vs. demeyin. Bu durumun neden olduğu ve nasıl baş edebileceğim hakkında bilgi verir misiniz?
Kendimi sadece ama sadece dışarıda iken çok kasıyorum , sanki herkes bana tuhaf gözle bakıyor gibi hissediyorum ve rahat yürüyemiyorum , rahat nefes alamıyorum , omuzlarımı kasıyorum. Vücudumu rahat bırakınca çok güzel oluyor ama istemsizce 1 - 2 dakika sonra yine kasıyorum. Bu durum artık tik olmuş bana öyle diyebilirim size. Allah aşkına hastane vs. demeyin. Bu durumun neden olduğu ve nasıl baş edebileceğim hakkında bilgi verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hastaneyle alakası yok zaten, özgüven eksikliği.
Yapmamı önereceğin bir şey varmı?
Kimsenin sana bakmadığını bilmen lazım, emin ol kimse sana bakmıyor. :D
Ğız sen öyle diyorsun iyi hoş da yoldan geçerken herkes mutlaka 1 - 2 saniyeliğine bakıyor. Utancımdan yüzüm kızarıyor ve ter basıyor :)
Kız olsan kafayı yerdin o zaman. :D
Orası doğru işte , ortalık sapık dolmuş. Her gelip geçen gızlara bakıyorlar. Taciz haberleri de senelerdir çoğalmış zaten. Allah sabır versin , bir de şimdiki çoğu gızın (hepsi demiyorum) giyinişleri çok ayıp. Daracık ve kısacık şeyler giyiyorlar ondan sonra niye taciz oluyor. Allah ülkenin sonunu hayır etsin. Nesil kötüye gidiyor.
Neyse ya gız nereden geldik bu konuya. :)