Bana Yardım Edin Ne Olur?

Arkadaşlar şu an sabah ezanı okunuyor. Allah şahidimdir ki yazacaklarımın hiç biri troll değil.

Arkadaşlar abim sürekli bana yanaşıyor. Bu durum beni o kadar çok rahatsız ediyor ki.. Onunla aynı odada oturmayı geçin aynı evde bile durmak istemiyorum. Sarılıyor bazen. Kulağımdan öpüyor. Az önce arkamdan sarıldı. Hissettim. O kadar iğrenç bir durum ki.. İttirdim uyuyorum ben dedim. Yanıma geldi. Neydi az önce yaptıgın dedi. Salak salak hareketler yapıyorsun rahatsız oluyorum dedim suratını asarak gitti. Gerçekten çok zor durumda hissediyorum kendimi. Daha önce bana dokunmaya çalışmıştı. Anneme söyledim abimle konuşmuş abim yanlış anlamış olur mu öyle şey falan demişti o konu öyle kapandı. Ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte korku filmi izliyorduk. Göğüslerime dokundu. Yanından kalktım. Ne kadar inatçısın ya dedi. İnanmıyorsunuz ama yemin ederim doğru
Güncellemeler
+1 yıl
Soru süper soru seçilmiş. Mutlu bile olamadım. O kadar utanç verici yorumlar var ki arada gerçekten insanlığın seviyesi git gide azalıyor hatta yok olma seviyesine kadar düşmüş. Yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah bin kere razı olsun. Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek beni güçlü ediyor.
Bana Yardım Edin Ne Olur?