Ya arkadaşlar. Duvar kağıdı iyi hoş ama temizlemek için hep silmem gerekiyor. malum sigarada siniyor. Kağıtları kaldırıp düz Lila rengi mi yaptırayım silinebilir bir boya olmalı mı :( kafam karışık. sizce fikriniz nedir. Bu arada evde pek halı kullanmıyorum. Halı kir tutuyor o yönden iyi ama halı olmayıncada tozları görüp sürekli siliyorum. Bahane ile ev temiz oluyor. Duvarlar boya mı olsun ve yerde halı olsun mu?Mutfakdaki duvar kağıdı Evin zemini Hep böyle Parlak parke. Sürekli temzilemek zorundayım. Birde kedim var.Buda Küçük oda. Bu kağıttan sıkıldım. Sizce Normal mi? :)
Mutfak daki duvar kağıdı ve Diğer odadakilerden kurtulmak istiyorum. Ne Yapmalıyım?
Bunlar vinil duvar kağıdı bir yaptırdın mı 5 veya 10 yıl kullanırsın kalitesine bağlı bazı insanlar sıkılır aynı kâğıtta.. bunların yerine boyanabilir duvar kağıdı yaptırabilirsiniz 5 kat boya tutar. 2 yıl arayla sıkıldığınız rengi değiştirebilirsiniz.. su bazlı boya ile yapacağız için silinedebilir..
Duvar kağıdını çıkarmak için faydalı bir yazı linki veriyorum burdan bakabilirsiniz. Boya markası olarakta öneririm kirlenince kolay siliniyor duvar boyası aklınızda olsun :) www. permolitboya. com. tr/duvar-kagidi-nasil-sokulur-eski-duvar-kagidi-nasil-cikarilir
En İyi Cevaplar