Kedilerin kabus görmesi?

Merhabalar bugün eve gelirken pet shoptan denemek için royal canın almıştım kadın bana yetişkin olanını yer dedi (royal canın fit) bende 250 gram aldım neyse eve gidiyorum bir kedi gördüm açtı zavallım mamanın birazını ona verdim ve kedinin kokusu üstüme sindi sonra eve geldim kedim beni garip garip bakarak kokladı hiç böyle yapmazdı sonra o mamadan çok az verdim denesin diye ardından beni çok kötü ısırmaya başladı bende odasına koyup kameraya aldım ne yapıyor diye sonra tuvaletinin yanında acılı bir şekilde miyavlıyodu tuvaletine gittim baktım tuvaletin dışında birsürü kaka vardı şaşırdım kumunu temizlemeye gittim belki pislendiği için dışına yaptı diye kumu temizlerken çok pis ısırıyor kolum onda kaldı resmen zar zor temizledim ardından uyudu az önce birden hani biz rüyada kötü bir şey görünce bazen mırıldanma gibi ııııı diye ses çıkarırız başta anlamadım kuzucuk kabus görüyor acaba denediğim mamamı yapmış olabilir yoksa kedi sevdiğim için kıskandığından dolayımı?(çok uzun oldu kusura bakmayın 😄)
Kedilerin kabus görmesi?