Duvarlari kağıt gibi olan ve komsulari da cok ses yapan bir evde oturuyorum. Uyuyamıyorum artık. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. Daha once eczaneden yine ayni nedenden dolayı tıkaç almıştim ama sesi azaltmadı bile. Internetten alisveris yapan biri değilim. Bu yuzden online isteyemiyorum. Yorumlarini okuduğum ve çoğunlukla memnun kalinan bir ürün var.Ürün bu Eger aranızda kullanan varsa yorumunu memnun olup olmadigiyla ilgili belirtirse sevinirim. Ve bu tıkacı online disinda bulabilir miyim? Ve ne gibi bir yerde bulurum? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
İşim gereği kullanıyorum fakat yana yattığında kulaklık rahatsız edecektir. Alışman zor olur hem kulakta durmasıda yatarken zorlaşır. Askerde de verirler bunun sert olanından.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
butun ezcanelrde oluyo
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben aylar once yine bu sikayetten dolayi gittim. Ses için kulak tikaci istiyorum dedim. Önüme gorseldekini bike koymadılar. O yuzden tereddut ediyorum. Galiba eczane eczane dolasmam gerekiyor
olmaz olsada en adı ucuz olanlarını pahalıya satıyolar ya hanı boylee cesıt cesıt kremler vıtamın ılacları burun horlama bantları göz bantları satan ezcanelerde var bılıyom cunku
Bu gorseldeki ürünü eczanelerde bulabilir miyim? Ses icin kulak tıkacı istiyorum dedigimde gorseldekini çıkarmadılar bile önüme. Bende eczanelerde yok diye dusunmeye baslamistim. Gercekten bulabilir miyim
O bugulu sese raziyim. Yeter ki su sesleri duymayim artık. Yari uyanik bir vaziyette olursam çıkarır kenara koyarim zaten. Gürültü gidene kadar takarim en azindan.