Diğer Kapak modeli kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kapak modeli’nin adını bilen var mı? Türkiyede yaşıyordu annesi İsrail’liydi sanırım Kapak modeli kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lilithxoxi Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kizin instagram ismi jessicabachar israilli icinde bir senin eski modeli 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kendisi değil mi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Hayır yazar değil fotoğraftaki Yorumla technocrates +1 yıl Yazarın kendisi o. Baktım fotoğraflarına, aynı kişi. Yorumla Soran +1 yıl Aynı kişi olmadığını biliyorum ama adı aklıma gelmiyor kızın çizimlerini yapmıştın önceden rica edip ama bulamıyorum kızı şu an Yorumla technocrates +1 yıl Bir yanlışınız olmasın? Bariz aynı kişi. Yorumla Soran +1 yıl Alnı bu kadar geniş değil diye hatırlıyorum ama olmadı bir kendisine sorarım cevap verir mi bu kez bilmem ama Yorumla technocrates +1 yıl Kafayı geriye attığı için geniş çıkmış. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kizin instagram ismi jessicabachar israilli icinde bir senin eski modeli
Kendisi değil mi?
Nasıl? Hayır yazar değil fotoğraftaki
Yazarın kendisi o. Baktım fotoğraflarına, aynı kişi.
Aynı kişi olmadığını biliyorum ama adı aklıma gelmiyor kızın çizimlerini yapmıştın önceden rica edip ama bulamıyorum kızı şu an
Bir yanlışınız olmasın? Bariz aynı kişi.
Alnı bu kadar geniş değil diye hatırlıyorum ama olmadı bir kendisine sorarım cevap verir mi bu kez bilmem ama
Kafayı geriye attığı için geniş çıkmış.