Yav sinir oluyorum keşke başka bir kusurla doğsaydım burun yüzümün tam ortasında = ( estetik dışında birşey önerirmisiniz.
Küçük burunlu kızlar çok hoşuma gidiyo birde aksi gibi = (
Küçük burunlu kızlar çok hoşuma gidiyo birde aksi gibi = (
Benim de cinsel organım küçük. Başka bir kusurla doğsaydım demeden önce dikkat et. Ben de kocaman bir cinsel organımın olmasını isterdim. Sen para verip burnunu düzeltebilirsin. Benim sorunum ise genetik ve ameliyatla düzeltilebiliyor onu da yaptırmak risk teşkil ediyor.
Haklısın ama büyütmek 5-6 cm mümkün ki masaj ile 2-3 cm mümkün mesela kiloluysan verince de büyüyor.
Nasıl oluyor o? Yazabilir misin?
İnternete penis büyütme egzersizler yap her gün uygula kaç kgsin
Sitesini felan atabilir misin? Kesin yararı oluyor mu, bir zararını görmeyeyim? 100 kg varım. Boyum 185'e yakın olduğu için çok kilolu durmuyorum.
Bir tanıdık 3 cm uzatmıştı göbek varsa çevresinde ki yağları erit 2-3 cm uzama da oradan oluyor link atıyorum
Umarım bu hareketler işe yarar, umarım zararı da yoktur.
Zannetmiyorum zararı olacağını açıklamalı hepsi zaten
Reis kusursuz insan yok yani kendini kabul et ve barışık ol. Emin ol seni sırf burnundan dolayı yargılayacak insan seni hak etmiyordur. Salla gitsin.
Haklısın keşke kepçe kulak olaydım bari mk
Aga kepçe kulak olunca da dersin ki keşke büyük burunlu olayım veya şaşı olayım. İlla bir kusur ararsın. Fark orada zaten kabullen ve barışık ol.
Estetikten başka öneri olmaz zayıfsan kilo al çok belli olmaz ki boyu uzun olan erkeklerde genellikle burun bozukluğu oluyor eğer burnuna bazı durumlar var bir şey olursa devlet %70ini karşılıyor haberin olsun djdndıdmdkfkkdkf
Ya daha fazla ne olabilir ki :( hem zayıfım hem boyum uzun dediğin gibi
Ohoo ne ünlüler var burnu bozuk adamlarda para desen var yakışıklılık karizma var o bile yaptırmıyor
Dedemin adı gepetto olsa böyle burnum olmazdı
Ooov öyle diyorsun ya yaptırırsın oara falan biriktir
Resim atıyım bak
at bakaayyıım
Ya bir arkadaşım var kız özellikle büyük burunlu erkeklere bayılıyo 😄
Bence de erkeklere küçük burun hoş durmuyo bu arada:D
Ama benim kötü :- ( bak takip atıyom resme bak
Nesi kötü ya/ valla ben de gerçekten kötü sandım bu kadar takıntı yaptığıni görünceee
Dur atçam yakından görmedin : (
Cevap
5Cevap
Benim burnum da büyüktür ama tabi bu tanrısal bir şey hani şimdi burnum ufak falan olsaydı piyasada kız kalmazdı yani denge bozulurdu o yüzden estetik yaptırmıyorum mesela
Yok normal senin hacı
Tipini seviim yaa ama dogry dio
Erkekte burun asiri buyuk degilse dikkat cekmiyor ki
Büyük işteee : - (
Valla bende oyleydim burun estetigi olali 15 gün oldu
Resimler var mı
Cekmiyorum Şu an cirkin
Estetik dışında ne önerilir ki
Deişelimmi : (
Lâz veya Gürcü müsün?
İkiside değilim başkan küçükken çarptım biryere
Bak senin burundan olaydı iyiydi
Çok pahalı oda
Oldu mu peki estetik
Nefes alıyorsan şükr ett
Yav etmediğimi nereden biliyorsun bırakın şu yorumları
Şükret.
Ben etmiyordum saol
Dolgu
Dolgu mu
Dolgu
Dolgu muu
yaptır
Bozmak da istemiyorum yüzümü yav üstelik doktorlar 15-12 bin diyorlar estetik fiyatları arası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar