Yaa bize biri muhabbet kuşu verdi kuş pencereden girmiş karga onu yiyecek iş kovalıyormuş. Bu eve girmiş bir daha da çıkmamış. Bütün pencereleri açmışlar ama bu gitmemiş. Bakmak istemediklerinden bana verdiler. Çok korkak bir kuş güvensiz.
Başka biri de evde astım hastası kardeşi varmış yavru kuşunu bize emanet etti. Ben ikisini aynı kafese koydum. Alıştılar elime geliyorlar beraber odada uçuyorlar ama o yavru kuş daha çabuk evcilleşiyor çağırınca elime geliyor diğeri halen korkak sadece elimi dibine getirirsen çıkıyor ve benden kaçıyor diğeri kaçmıyor oyun oynuyor.
Şimdi o arkadaş o daha uysal yavru kuşu geri istiyor astım kardeşi iyileşmiş.
Nolacak şimdi? Bunlar ayrılırsa bunalıma girer mi? ya da yalnız kalması iyi mi yalnız olursa konuşur yoksa konuşmaz diyenler de var?
Başka biri de evde astım hastası kardeşi varmış yavru kuşunu bize emanet etti. Ben ikisini aynı kafese koydum. Alıştılar elime geliyorlar beraber odada uçuyorlar ama o yavru kuş daha çabuk evcilleşiyor çağırınca elime geliyor diğeri halen korkak sadece elimi dibine getirirsen çıkıyor ve benden kaçıyor diğeri kaçmıyor oyun oynuyor.
Şimdi o arkadaş o daha uysal yavru kuşu geri istiyor astım kardeşi iyileşmiş.
Nolacak şimdi? Bunlar ayrılırsa bunalıma girer mi? ya da yalnız kalması iyi mi yalnız olursa konuşur yoksa konuşmaz diyenler de var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer