Diğer Iienstitü sotedini kullanan var mı? Siyah_incii Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben bu siteye kayit yaptırdım 1 ay önce işaret dili kursuna kaydolmustum o zaman yapamadim bu hafta tekrar kursa katıldım ve aynı hesapla girdiğim için misafir öğrenci olarak gözüküyorum. Acaba bir sorun olur mu? Güncellemeler+1 yıl Sitesini** Iienstitü sotedini kullanan var mı? Cevapla İş Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yorgundgonul Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl hayır olmaz selvi boylu :) 1 13 Yorumla Siyah_incii +1 yıl Biliyor musun ki Yorumla yorgundgonul +1 yıl siteyi degilde bu misafir konuk kullanıcı dediginde yeni oluşun ve sanki kayıt olmamışsın gibi bir şeyi anlatıyor Yorumla Siyah_incii +1 yıl Hayir önceden de o hesaptan kayıt yaptigim için o şekilde gözüküyor Yorumla Siyah_incii +1 yıl Eger olursa sinavi kazanirsam sertifika kazaniyorum Yorumla yorgundgonul +1 yıl hmm peki ücretli kayıt olma bölümü var mı birde misafir gibi girme yolu varmıydı Yorumla yorgundgonul +1 yıl ne güzel inşallah olur hayırlısıyla Yorumla Siyah_incii +1 yıl Ya ben misafirlik seyini pek iyo anlayamadim Yorumla Siyah_incii +1 yıl Internette böyle eğitimler var bu ucretsiz bir eğitim 1 hafta sürüyor Yorumla Siyah_incii +1 yıl Pek etkili değil ama olsun bir iki birsey ogrensem kâr Yorumla yorgundgonul +1 yıl olsun denemek güzel şey Yorumla yorgundgonul +1 yıl tabiki bilgi her zaman iyidir Yorumla Siyah_incii +1 yıl Tabiki öyle bu bittikten sonra diksiyon egitimi felan alicam öyle öyle devam edicem Yorumla yorgundgonul +1 yıl inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayır olmaz selvi boylu :)
Biliyor musun ki
siteyi degilde bu misafir konuk kullanıcı dediginde yeni oluşun ve sanki kayıt olmamışsın gibi bir şeyi anlatıyor
Hayir önceden de o hesaptan kayıt yaptigim için o şekilde gözüküyor
Eger olursa sinavi kazanirsam sertifika kazaniyorum
hmm peki ücretli kayıt olma bölümü var mı birde misafir gibi girme yolu varmıydı
ne güzel inşallah olur hayırlısıyla
Ya ben misafirlik seyini pek iyo anlayamadim
Internette böyle eğitimler var bu ucretsiz bir eğitim 1 hafta sürüyor
Pek etkili değil ama olsun bir iki birsey ogrensem kâr
olsun denemek güzel şey
tabiki bilgi her zaman iyidir
Tabiki öyle bu bittikten sonra diksiyon egitimi felan alicam öyle öyle devam edicem
inşallah