Sizce Arkadaşlar ne kadar cok sağlam dir. Fare yapışkanı? Ne kadar süre hic kurumaz? Neden?

Sizce Arkadaşlar ne kadar cok sağlam dir. Fare yapışkanı? Ne kadar süre hic kurumaz
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce Arkadaşlar ne kadar cok sağlam dir. Fare yapışkanı? Ne kadar süre hic kurumaz
Selamm :)
Fare yapışkanı açık ve tozdan uzak bir yerde kullanıldığında1 ay kadar etkili olabiliyor. Eğer yapışkan üzerine toz, kir ya da başka şeyler düşerse o yapışkanlığı azalır ve fareler kolayca kaçabilir. Yani en iyi sonuç için yapışkanı temiz ve kuru bir yüzeye koyup ara sıra kontrol etmek gerekiyor. 💥
Yapma böyle şeyler yahu o canlara yazık değil mi... 😑
Evet haklısınız ama ben demedim benim eve gelsin diye. Beni rahatsız etsin. Ama haklısıniz. Gerçekten 1 kötü oldum tuzağa yakalandığı zaman.
Ya bilmiyorum çok tatlı geliyorlar... farelerin hoşlanmadığı bir şey varsa onları dene bu gerçekten hoş değil...
Yapıştığını görmek kötü bişey olsa gerek ya 😁
Hemde nasıl resmen içim parçalandı. Keşke benim eve gelmeseydi dedim. Keşke tuzak kurmasaydim dedim. Ama rahatsızlik verirdi o oda.. ben demedim gelsin benim eve.
EİG. Gerçekten doğru söylediniz.
Fareler çok zarar veriyorsa hocam yapışkan en önemli çözümdür ama kedi alacaksın bir tane hiç uğramaz fare o mekana😂😂😂
Tamam da kediyi de yakalamak da kolay değil. 1de onun pisliğide var. Ama düşünmedim değil.
Fareden iyidir ama kedi istemiyorsan yapıştırıcı candir😊
Ama yazik tir hayvana. Dün bile yemin ederim içim acıdı keşke o tuzağı kurmasaydim dedim. Farenin hıc 1 zararı da yoktu. Hem öyle can çekişmesini görünce gerçekten cok kötü oldum. İstedim kurtarayim 1 ara ama cok geçti artık. Bugünde çöpe attim.
Zararı yoksa tabi yapmamak lazım hocam ama fare pis hayvandır hastalık bulaştırır eğer yemeklere bulaşırsa sıkıntı olur
Teşekkürler hocam
Fare yakalamada birebirdir uzun ömürlüdür ancak konulan yerlere dikkat edilmeli yapıştımı çıkmaz beladır..
Cevap
3Cevap
ben küçükken elimi sokmuştum bal sanıp 2 saat yıkadım anca çıktı
Anladım.
Bu mna koduğum yapışkanına hep basardım çorabım mahvolurdu
Cok Sağlam di yani yapışkan?
Aynen
Yapıştımı bırakmıyo
Peki ne kadar süre hic kurumaz bilirseniz.
Bilmem
Güçlendirilmiş reçine üstü kurusa bile hava ile temas etmeyen bölümler yıllarca akışkan halini korur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?