Bnun detayı olmaz herkes bilir kopye deyince :)
hadi bakalım dökülün hangi taktikleri kullandınız ::) arkadaşalr
hadi bakalım dökülün hangi taktikleri kullandınız ::) arkadaşalr
2 tip kopya yöntemim var aslında çok sağlam çalışırım sınavlara da ama işimi sağlama da alırım
1.kopya tekniği çok küçük yazabildiğim için kısaltmalarla küçük kağıda yazarım kapşonlu swit giyerim her sınavda onun koluna kağıtları yerleştiririm hoca olmadığı zaman ucundan açar bakarım işim bitince kollarımı kaldırır en geriye atarım
2.teknik ise test sınavlarda 3 burslu arkadaş olarak önlü arkalı otururuz genelde sınavlar A-B gruplu oluyor fakat yanındakine farklı grup arkandakine aynı grup geliyor biz de ayaklara vurarak cevap soru boş ya da ne dediğini anlamadım tarzında kodlama yaptık :D
kağıt değiştirdim kağıdı değiştirdim ve kalemleride değiştirdik yazıdan belli olmasın diye sınav sonu tekrar değiştirip kendi kağıtlarımızı verdik sonraa bütün sınav telefondan kopya çektimm sonraa sıraya çok yazdım başka arkadaki kızla anlaştık bütün sınav testteki şıkları parmaklarıma kodladım kıza gösterdim :))) ikimizde aynı notu aldık
kıtap acmıstık : )) ama arkadaslarım sılgının ıcını oyar, dısını kapak yapar zıgzag seklınde kagıtlara yazdıgı kopyayı bır ucunu sılgının ıcınde deger ucuda sılgının kapagında kalacak sekılde yapıstırıp oyle cekerdı.bızım zamanımızda cep mep yoktu.
: ))
eteğimin altına telefonu koyup notlardan çekiyordum genelde. bir kere ayakkabımın altına yazmıstım. arada sıraya yazıyorum. ama asla kağıda yazmam, yazmadımda prensip meselesi :D
Cevap
5Cevap
Uç kutusunun kağıdına yazıp o kağıdı uc kutusuna koyardım bide silginin kağıdının arkasına yazdımmı 45 al geç taktiği bide 2 puanlık daha soru ceveplerdımki garanti olsun
Atolyedeyiz hoca yarınkı sınav sorularını cıkarmıs masada unutmus hemen kagdı alıp fotokopi cktrmye gttk butn snfa daggtkk soruları:) fakat genede snvdn gcen olmadı sorular okdr zordukı cvplarnı bulamadık !!! :D saka gibi
bir arkadasım bacagına dolanıcak sekılde kagıtlara yazıyor ve bacagına bantla yapısıtırıyor sınavda bacak bacak ustune atınca o kagıdı donduruyor falan
Kopyayı yazılı kağıdının altına koyma
Arkadaşlarla kağıt değiştirme
İneklerden cevap alma
Kopyayı sıraya yazma
Karşı sınıfta sınavı önceki ders olmuşsa soruları alma :D
çektim.ama hiç kağıda falan yazarak kopya çekmedim.uğraşamam hemde riskli.yakalanınca affı yok.
Ben çekmiyorum genelde benden bakıyolar biri bakıyo arkadakine oda diğerine ölee gidiyo :DD
Kopyasız sınava gırmedım :)
Beyaz uç kutuları varya arkası sırf doluydu
Yaşlandıgım duvara yazardım, ayakkabımın içine küçük kağıt sıkıştırırdım, arkadaslara sorardim, yandaki zekinin kağıdını rontgenlerdim...
Her taktiği kullandım öğretmenler odasında bile sınav olurken kağıt çıkartmışlığım var =)
bütün defteri sıraya döşerim..küçük küçük yazarım, hiç kimse görmez
çektim küçük kağıtlara yazıp kalemliğe atma ve kola yazma
col guzel kopya cekerim
sinifca kagitlari degistik sonra ben yazili kagidinin altinq kopya kagidi
koydum kitap actm kalwm kutulugumun icne koyardm uc kutusunun arkasina yazardm cantama yazardm koluma yazardm :-D
Direk telefonu açıp bakarım ben
Kitabi actim baka baka yazdm.. ;)
evet çok çektim en çok lisede
Kalem kutumun içine yazardım. Pek çekmedim ama.
Çok iyi çekerim yalnız.
Cektim. Sıranın altinda kitap aciyorum.d
Gunahtir heramdirrrr carpilirsinizz
Çektim.
Çektim .
cok cektim :)
Kop ye yooo
Kopye? Evet çektim
çektim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar