Diğer Hükümlü birine yollanan kargo ne kadar zamanda ulaşır? 33566943 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Salı günü cezaevine ulaşacak olan kargom, hükümlü kişinin eline ne zaman geçebilir?(Mektup günleri, cuma) Hükümlü birine yollanan kargo ne kadar zamanda ulaşır? Cevapla Kargo Soruları Beğen Paylaş Takip Et
crazyyboy59 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hangi cezaevi 0 17 Yorumla 33566943 +1 yıl Silivri kapalı c. i. k Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Yardimci olalaim tanidigimiz da cok cezaevinde zaten tekirdagliyim Yorumla 33566943 +1 yıl Olur tabiŞu an siteye sık giremiyorum ama takip ettim Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Yaz ordan Yorumla 33566943 +1 yıl Puanım yetersiz yazamıyorm. Akşam 8 gibi konuşabilirz Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Ok tamam sorun yok elimizden gelen biseyse bas tacisin Yorumla crazyyboy59 +1 yıl selam naptin musaitmisin Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Takip attim kabul et yaz Yorumla 33566943 +1 yıl Ben yazamıyorum siz yazar msnz Yorumla 33566943 +1 yıl Sizin puan da yokmuş ya. Siz dediğim konu hakkında ne biliyorsunu Yorumla crazyyboy59 +1 yıl 05433535059 ara Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Menfaat icin yazmiyorum b. Bizde bu yollardan gectik dilersen gizliden ara elimizden gelen neuse yapalim aramicsksan vaktimi alma bu sikintilari cektiz allah kimseye yasatnasin Yorumla 33566943 +1 yıl Ya faceden konuşabilirz ama telefon konusu olmasın. Samimiyetiniz için teşekkürler Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Eyvalla ver eklim Yorumla 33566943 +1 yıl İrem soydan. Fotoğrafsız boş bir hesap Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Gozliden ara iki dakka faceni soyle sonra kapa ordan devam edelim Yorumla crazyyboy59 +1 yıl Bir suru var bos neyse bnimde ablam. kardesim. var guvenmiyosan sikinti yok bn aileme yapilmasini istemedigim. terbiyesizligi kimseye yapmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi cezaevi
Silivri kapalı c. i. k
Yardimci olalaim tanidigimiz da cok cezaevinde zaten tekirdagliyim
Olur tabi
Şu an siteye sık giremiyorum ama takip ettim
Yaz ordan
Puanım yetersiz yazamıyorm. Akşam 8 gibi konuşabilirz
Ok tamam sorun yok elimizden gelen biseyse bas tacisin
selam naptin musaitmisin
Takip attim kabul et yaz
Ben yazamıyorum siz yazar msnz
Sizin puan da yokmuş ya. Siz dediğim konu hakkında ne biliyorsunu
05433535059 ara
Menfaat icin yazmiyorum b. Bizde bu yollardan gectik dilersen gizliden ara elimizden gelen neuse yapalim aramicsksan vaktimi alma bu sikintilari cektiz allah kimseye yasatnasin
Ya faceden konuşabilirz ama telefon konusu olmasın. Samimiyetiniz için teşekkürler
Eyvalla ver eklim
İrem soydan. Fotoğrafsız boş bir hesap
Gozliden ara iki dakka faceni soyle sonra kapa ordan devam edelim
Bir suru var bos neyse bnimde ablam. kardesim. var guvenmiyosan sikinti yok bn aileme yapilmasini istemedigim. terbiyesizligi kimseye yapmam