Hakaret küfür ya da herhangi bisey olmasın lütfen sadce dış görünüş olarak fikrinizi almak istiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılAllah askina en son 1990larda kalmaniz gerekiyordu. Yeter yahu bize şöyle bakmakdan bir vazgecin. Allah sana verdiği kalcayi, yüzü, fiziği turbanlilara da verdi. Sen ne kadar kadinsan turbanlilarda o kadar kadin. Ayrıca sanki farklı gezenden gelmiş canli turu gibi davraniyor bu konuda çoğu kişi. Tercih meselesidir adam turbanli esi, sevgilisi, sevdiğio olması taraftarı değildir. Kimse bizi begensin daha çok yakisiyor aman seksi olalim diye kapanmiyorum ben. Lütfen sizde bu pazarlama cumlelerine bir son verin artik.
15 Yorumla- +1 yıl
Hayir bakin yanlis anlamayin acil insanları da kotulemiyorum en samimi arkadasim acil mesela. Benim derdim yani kizdigim nokta bunun bir beğenme stiline cevrilmesi. Allah rizasi için yapiyorum kardeşim benimde inancim bu yani kimsenin beğenmesi umrum değil herkes de bunu anlasin artik. Ayrıca altına daracik pantalon giyip vücudunun tüm hatlarini ortaya biraktiktan sonra başörtü rakamlara ben turbanli demiyorum sizde demeyinde bize yazik olmasin bari..
- +1 yıl
Evet cokda doğru bir söz ayni acidayiz bu konuda
En İyi Cevaplar
güzeli var, iyi niyetli olanı var, düzgün kapananı var, hosgörülüsü var, dinini kalbindede yaşayabileni var, önyargısızı var
diger taraftanda başörtüsünü kullananı var
ben bir ateistim
ve insanların belirli bir yaştan sonra kapanmasını anlayışla karşılayabiliyorum
sadece küçük yaşta kapanmaya gerçekten karşıyım en azından 18 19 yaşından önce kapanmamalı bence bir kadın.
ve kapananlarda bunu kullanmak için degilde gerçekten dininin geregi olarak kullanmalı süslükten çıkmalı başörtü.116 Yorumla- +1 yıl
Bir ateist olarak bunu söyleyebildiğin için helal olsun sana.
- +1 yıl
aslında olması gereken bu insanlar din, inanç için birbirlerini öldürüyorlar buna gerek yok herkesin düşünceleri farklı kendimi bildim bileli ateistim ve bu yüzden birçok arkadaşımı kaybettim ama birçok kişiylede inancları farklı olmasına ragmen arkadaşım ve birçoguda kapalı dinibütün insanlar
hoşgörünün oldugu yerde kavgada olmaz insanlar bunu anlamıyorlar. - +1 yıl
Her sözünde sana katılıyorum sadece küçük yaşta kapanma hariç, bizim dinimiz kız çocuklarının kapanmasını ergenlik çağına girip normal bir bayan gibi vucudunda değişiklikler olmaya başlamasıyla emreder, daha küçük çocukların arada bir başörtüsü takmasıda anne ve babaların onu şimdiden başörtüsüne ve kapanmaya alışmasını sağlamaktır, dikkat ederseniz küçük çocuklar bir kapalı bir açıktırlar,
Allah için kapananlardan Yüce yaratıcım razı olsun. - +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Bir şeyi merak ettim siz ateistsiniz
sizi hangi dinden olanlar ayırım yapmıyor daha sıcak karşılıyor? - +1 yıl
bence hoşgörünün dinle alakası yok pek. Ateist olan pek çok insan veya gayri müslim herkese hoşgörü bekliyoruz diye kendilerini savunurken müslümanların veya kendi dini dısında olan insanların inancıyla alay ediyor saygı gösteremiyor aynı teistlerde ateistlere ve deistlere saygı gösteremiyor malesef bu ülkemizde çok var.
kesinlikle öyle herkesin inancı kendini baglar ancak öneride bulunursun veya bilgi verirsin onuda dinlersin haklı oldugu yerde susar dinlersin ama insanlar hep benim dedigim dogru diye düşündügü için hoş olmuyor. - +1 yıl
Benim dinim hoşgörü dinidir gerçekte islam dinini yaşayan bir müslüman hangi dine veya dinsizliğe mensup kim olursa olsun küçük görmez ayırım yapmaz tarih boyunca islam dini çarpıtılıp müslümanlar bir terörist gibi tanıtıldı merak edip araştıranların hepsi müslüman olmuştur kaynaklar gösterebilirim, cevapların için çok teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
merak edip araştıranların hepsi müslüman olmustur**
bu çok saçma bir cevaptı.
hepsi müslüman olduysa müslümanlıgı bende araştırdım ben müslüman olmadım o halde hepsi müslüman olmamıs bir kısmı müslüman olmus.
birçok arkadaşım var müslüman olupta araştırdıktan sonra müslümanlıktan dönen ya da müslümanlıgı arastırmasına ragmen müslüman olmayan.
ayrıca kuranda birçok ayet var her zaman gözüme takılır - +1 yıl
3 Ali Imran / 118
"Ey iman edenler, sizden olmayanları dost edinmeyin; onlar, sizi şaşırtmakta kusur etmezler, sıkıntıya düşmenizi arzu ederler. Baksana, öfkeleri ağızlarından taşmaktadır; sinelerinin gizledikleri ise daha büyüktür. Eğer düşünürseniz, sizlere ayetleri açıkça bildirdik. "
5 Maide / 51
"Ey iman edenler, yahudilerle hıristiyanları dost edinmeyin! Onlar, birbirlerinin dostlarıdırlar. İçinizden her kim onlara yardaklık ederse, muhakkak o da onlardandır. Allah ise zulmedenleri doğru yola çıkarmaz. "
5 Maide /57
"Ey iman edenler, ne sizden önce kitap verilenlerden dininizi eğlenceye alıp oyuncak yerine koyanları ne de kafirleri dost tutmayın! Allah'tan korkun, eğer inananlar iseniz. "
bunlar birkaçı yani islamiyete göre müslümanla gayri müslim arkadaslık edemez. - +1 yıl
Birincisi sen islam dinini tam anlamıyla arştırmamışsın
İkincisi senin kurandan verdiğin örnek doğru ama ben alt yazımda dost ediniriz diye bişey söylemedim dost edinmeyiz ama herkese eşit mesafede yaklaşırız ayırım olmaz tarihimizde osmanlıya bakarsan hiçbir zaman kendi dininden olmayanları dost edinmemiş ama ayırımda yapmamış yani bir müslümandan daha aşağı görmemiş diğer dinlerde veya ateizimde böyle bir incelikten tek bir örnek gösterebilirmisin? müslümanlıklardan dönenlere gelince onlar işin ciddiyetini tam kavrayamayan ne yaptığını bilmeyen yaş ilerledikçe yaptığının yanlış olduğunu anlayan kişilerdir ki çok azı hariç çoğu geri müslüman olmuştur, söylediklerimi tam anlaman için islamı iyi araştırmanı tavsiye ederim - +1 yıl
13 yasımdan beri inançlar hakkında elimden geldigince bilgi edinmeye calısıyorum ve kuranın mealini defalarca okudum. Ateizm bir din degil yani herkes ateizmi kendine göre yaşıyor bu yüzden böyle bir örnek görülmemistir diyemezsin ateistlerin çok çok büyük bir kısmı insanları kesinlikle inançlarına göre degerlendirmiyor ateist arkadaşlarımdan biliyorum ve kendimden biliyorum. bir insana dininden dolayı kin tutmak onu düşman gibi görmekte saygısızlıktır onun düşüncelerine saygı duymuyorsunuzdur eger onu dışlıyorsanız. Ateizm konusunda haklı oldugun noktalar var bunlardan biriside Ateistliği hava atmak için seçen insanlar hoş hava atılacak birşey degil din inanç konuları ama buda çok nadir birçok insan yaşı ilerleyince aksine Müslümanlıktan ayrılıyor özellikle günümüzde birçok insan müslümanlıktan kopuyor bunun sebebide insanların artık dogmatiklikten uzaklasıp araştırmaya baslaması sorgulamadan dinini inancını seçenleri hoş görmüyorum.
- +1 yıl
Sen araştırmalarını kısıtlı bir alanda yapmışsın, biriki uydurukçu tarihçi ve kitapların yalan yanlış anlatmasından islamı anlayamamışsın neyse ben seni bu konuda sık boğaz etmek istemem ama şunuda söylemeden geçmiyecem evdeki küçük bir aile düşün kendi arasında bir birlerine saygı çerçevesinde kurallar var demi? işte islam dinide böyle, biyerde kural yasak yoksa orda insanlar azgınlaşır herkes bir yerlere çeker anlaşmazlığa düşülür benim dinim tabiri caizse ne hava atmak, ne diğer din ve insanlardan üstün olmak, ne başkasını aşağılamak içindir benim dinimi (gerçek anlamda) yaşayandan hiç bir şekilde insanlığa zarar gelmez, müslümanlar içinde kötüler ara bozucular mutlaka çıkmıştır buna islam dini kötüdür denilemez, burada kusurlu olan müslümandır islam dini değil, Araştırıp müslüman olanlar Bir müslümanlardan değilde Kuran'ı iyice okuyupta araştırmışsa islamı anlayabiliyor sonradan müslüman olan bir amerikalının dediği gibi iyiki islamı müslümanlardan değilde kurandan öğrenmişim.
- +1 yıl
benim yaşamımda kuralda yasakta yok ama tertemiz bir hayatım var birçok arkadasımında öyle kötülükten kurallar yüzünden uzak duruyorsan bu seni iyi yapmaz kötülük yapmaktan korkan kötü biri yapar islamiyetin insanların karakterine bir katkısı yok karakter dinle inancla olmaz. müslüman olanlar kötü kesinlikle demiyorum ama müslümanlıgın insanların karakterine hiçbir şekilde katkısı yok iyilik insanın kişiliğinde olur inancında degil. araştırma konusunda gelince yeri geldi çok çok iyi müslümanlarla bilgili insanlarla konustum yeri geldi müslümanların yazdıdgı kitapları okudum kuranı farklı kaynaklardan okudum ve benim müslümanlıgı seçmememin en önemli sebebi çogu insanında yaptıgı gibi mantık calıstırarak gitmek
neyse daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü bos konusuyoruz iyi günler.. - +1 yıl
Rabbime şükürler olsun müslüman bir anne ve babadan müslüman olarak dünyaya geldim, Ben sana ne söylesemde sen kendi bildiğinden vazgeçmeyeceksin
küçük bir notuda sana iletip cevabımı bitiriyorum benim bir arabam var bu araba kendiliğinden üremedi bir üreticiden aldım ve ben bunun direksiyonuna geçip sürmez eksiğini gidermezsem bu araba yürümez tıpkı kainatın bir yaratıcısı olduğu gibi takip edilmezse dünyanın yaşanılır hali olmaz o halde beni ve kainattaki tüm canlı cansız varlıkları bir yaratan ve yöneten var Rabbime dua edicem inşallah Allahım sanada doğru yolu bulmayı nasip eder İyi günler
+1 yılbirini sevmek değer vermek gurursuzluksa evet ben gurursuzum onursuzluksa onursuzum ben 25 senedir onurum şerefim için yaşadım sanada bravo beni yıllar sonra ağlatmayı başardın gurur duy kendinle ne de olsa ben GURURSUZUM ONURSUZUM sen ne kadar öyle düşünsende ben kimseye onursuzluk yapmadım ben Sevdim Sevdim
01 Yorumla- +1 yıl
Mesaj Atamiyorrum Sana Maşallah butun takip etriklerin erkek maasallah
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. iddia oynamam..içinden ne çıkar bahtına
41 Yorumla- +1 yıl
Asadfadsf:)))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
52Cevap
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğin türbanla tesettürle alakası nedir? Güzel olan güzeldir. ki zaten bu bile göreceli bir kavramken biz neyi konuşuyoruz burada?
Tesettürün amacı zaten insanlar tarafından dikkat çekmemek, ilgi görmemek içindir. Bunu sırf yakıştığı için vb sebeplerle kullanıyorsa kişi ona tesettürlü demem ben.51 Yorumla- +1 yıl
Dogrusun.
+1 yılKapalı bayanlar daha dikkat çekici bana göre ve daha alımlılar gözlerimi alamıyorum şahsen ve dıştan bakılacak tek yerleri güzel gözleri :)
22 Yorumla- +1 yıl
:) bekledgim cevplardan bir tane daha harikasin :)
- +1 yıl
Öyle ama acık bayanların heryerine bakıyosun kapalı bayanların gözlerine bakmak daha bir başka yapıyor insanı cok hossunuz hepiniz
+1 yılNiye guzel olmasınlar ki...ha türbanlı ha acik ne fark var ki guzeklik acisindan...
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
peki sen türbanlı mısın
- +1 yıl
Hayr değilim
- +1 yıl
o halde örtünmeyi düşünüyorsun :))
+1 yılBaş kapalı g*t açık gezenler de var türbanın hakkını verenler de. Dar pantolon kısa blüz bir ton makyajla kapalılar çok itici geliyor bana, fakat üstıuruplu giyinip gerçekten allah vergisi doğal güzelliğe sahip olnlar hoşuma gidiyor.
00 Yorumlabence bir kıza türban çok yakışıyor tesettürlü bayan olmak kolay değil günümüzün şartlarına bakıcak olursak bide şöyle birşey var türbanı takıyo altına kot falan giyiyor o türbanı hiç takmasın daha iyi benim görüşüm bu şekilde
21 Yorumla- +1 yıl
Evet haklsn
+1 yılArap kızlarından haberin yok heralde ya da irandakilerden
27 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
:) İrandakiler örtülü ama çok güzeller, güzelleri var mı diyosun da, türbanlılar da herkes gibi insan onlarında kadınlık duyguları var anlatabildim mi?
- +1 yıl
Kimin kadınlık duygusuna ne dedim ki ben? Sadece yorum alyorum. Turbanlilar insan defil demedim. Dis görünüş olarak sordum.
- +1 yıl
Kadınlık duygusundan kastım, her kadın güzel olmak ister o yüzden türbanlıda olsa içinde bu istek olan her kadın kendine bakar
- +1 yıl
Az önce anlatamamissn demek ki :)
- +1 yıl
Bence sen soruyu soramamışsın canım
Açığında çirkini güzeli var kapalınında bir fark yok yani ama kapalı bana daha cazip geliyor açıkçası :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bekledgm cvap bu benim . Neden daha cazip?
- +1 yıl
:))
Güzellik felan umrumda değil ama bazıları gerçekten iğrenç olacak şekilde takıyor. Türbanı görüş açılarını 50 derece düşürecek şekilde öne çekenler çok çirkin (bu yüzden az kalsın birini eziyordum)
00 YorumlaBen örtülü bir bayan olarak güzel olduğumu düşünmüyorum ama
arkadaşlarım arasında taş gibi kızlar var :)00 YorumlaYahu turbani hakkiyla takan guzelermi diyecek insanlarin diline dustu.. nezmana geldik..
03 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede neler var neler zamandan sikayetin varsa kır dizini ozledgin zamani yaşa evinde
- +1 yıl
Rahatsz olyosan ne isin var?
Diğer konusunda 786 cevap paylaştı. hakaretin alasını sen yapıyorsun arkadaşım :)
Türbanlı kızlar hakkında görüşleriniz nedir? Sizce güzelleri var mi?11 Yorumla- +1 yıl
O da senin görüşün. Teşekkürler
Ya zararziyan elbete ki güzelleri de çirkinleri de var. Türbanlılar da insan ennihayetinde, ama onu takınca kafasına bütün dişilik bitiyor bence.
00 Yorumlaedebiyle hakkını vererek yüzünde makyaj olmayan türbanlı bir bayana her zaman saygı göstermişimdir. ama diğerleri bana hiç çekici gelmiyor hatta itici geliyor ve hatta ki şeytan gibi görüyorum
10 Yorumla
+1 yılgiyim zevkleri iyiyse gerçekten de çok şık oluyorla... ben beğeniyorum :)
10 Yorumlasadece soru sormak için sorulmuş gereksiz bir soru..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana çoğu güzel geliyor, ama başörtüsünü de bir makyaj olarak görmekteyim, belki de çıkarttıklarında o güzellik kalmayacak...
00 Yorumlasadece dış görünüş demişsin, eğerki kapanmayı sadece dış görünüş olarak istiyosan sakın deneyipte hakkıyla kapananlarında adını çıkarma lütfen :)
10 YorumlaŞöyle bir şey var bazıları güzel görünmek için kapanır , bazılar inancı gereği.
Gayet güzeller , kapalı bir sevgilim de olmuştu.10 YorumlaBuyuk konusmayi sevmem ama malesef bu konuda buyuk konusucam asla bir turbanliyla cikmam birlikte olmam
10 YorumlaBence açık olanlardan güzelleri çok sadece onlar kendilerini açıp tahrik edici giyinmediği için sadece eşlerine olduğu o güzelliği eşlerine yansıttığı için bilmiyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürbanlı kız Allah için kapandıysa o herkese güzel gelir bence yok kapandığı halde günah olan herşeyi yapıyosa ondan güzellik beklemem ben hem iç güzellik hem dış güzellikten söz ediyorum ;)
00 YorumlaBazilari sirf goruntu icin kapaniyo ama inandiklari icin kapananlara saygim sonsuz
00 Yorumla- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılKiz güzel veya çirkindir turban sonradan takilan birşey sonuçta.. Hapis sekline gorede güzelexdaha bir güzellik katiyor diye dusunuyorum
00 Yorumla Bence çook tatlı ve daha hanım oluyorlar.
ayrıca nedense başrtülülere karşı daha bir saygı besliyorum. sanki başbakan var karşımda00 Yorumlabazıları çok güzel oluyor, geçen birine aşık olacaktım zor kurtuldum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha:D
+1 yılİstiridyenin içindeki inci. İstiridyenin dışındaki inci.
01 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum Teşekkürler.
Yakişana yakışıyor güzel olan açıkken de kapalıyken de güzeldir :D
00 Yorumla
+1 yılBir kapalı yaradan için kapanıyorsa süslenmiyecek bir ton makyaj yapmyacak , dar giyinmeyecek! Temiz olanlarına daima saygı duyuyorum!
00 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılsaygı duyarım ve gerçekten çok güzelleri var ama gerçekten güzeller ve türbanlı olmaları farklı bir tepki almalarını istemem ve gerçekten etkileyici nitelikte olanları var...
10 Yorumla
+1 yılOoo hem de nasil.bence daha guzeller.yani turban daha da cekici yapiyo.tabi giyinip suslenenleri
00 Yorumla
+1 yılkapalı olmak açık olmakla güzelliğin ne alakası var milleti niye ayrıştırmaya çalışıyosun
10 Yorumla
+1 yılgüzelliğin bununla ne alakası var.bazıları varki çok guzel
10 Yorumla
+1 yılGüzel güzeldir.Üzerine giydiğiyle alakası yok bence :)
10 Yorumla
+1 yılgüzellik görecelidir yaaa kapalısı acıgı fark etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok hanim hanimcik ev kizi gibi gorunurler ama bide o carsafin alti var :D
04 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma
Cevap sahibi+1 yılCogu oyle bir kere en baska koymamasi geteken yerlere fototgraflarini koyup muslim erkekleri tahrik ediyorlar yalanmi
- +1 yıl
Bak çoğu dedin hala tümü hakkinda konusmaman gerektginin farkna varamadysan. Zor senn isin de.
Cevap sahibi+1 yılBen gorduklerimi soyluyorum tanidiklarimin %90 koymamasi gerekirken faceye fotograflarini koyorlar cok komik :D ben gorduklerimi soyluyorum atmiyorum ;) ama bir kapali arkadasim var ki insan gibi insan ama cogu fis
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenım kesınlıkle zerrre kadar bı hıssım dogmuyor onlara kardesım onlar benım
10 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. valla bazen o kadar güzelleri denk geliyor ki şaşırıyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Dapdar elbise giyip 1 kg makyaj yapanlar gerçekten içler acısı komedi
00 Yorumlayüzü güzelse acıkta olsa güzeldir kapalı olsa bile güzeldir..
00 YorumlaKeşke Herkes Türbana Girse Ama İmkansız Tabii Kaldı Ki İnsan Olamadıktan Sonra Türban Vs Neye Yarar
00 Yorumlavar çoğu güzel ve tatlı kocalarını bekliyorlar işte :) iri yarı abileri falan var :(
00 Yorumla
+1 yıltürbansız olanlarla karşı olan görüşlerimin aynısı türbanlı olanlar için de geçerli
00 Yorumlavalla hem kapalı hem elele hem öpüşüyorlar bu d zina değil mi kardeşim. içinde olacak.
00 Yorumlagerçekden türbanın hakkını verenler var ve güzel oluyolar
00 Yorumlaelbette güzelleri var hatta çok güzel olanları da var neden olmasın insan sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurbanlinin disi konusunda ne fikrimiz olabilir ki kapali iste:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFizik ce sima herkezde ayni vence turbanlilat sadece kapalilar cok guzelleri var yaa
00 Yorumla
+1 yılSen bunu neden merak ettin?
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece merak.
bilmem benim hiç ilgimi çekmiyor
10 YorumlaGüzelleri var da ilgimi çekmez..
08 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Evet güzel ama sadece sen gorebiliyosun evlensen bu hoşuna gitmez mi?
- +1 yıl
Tuhaf.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baya çirkinler.Güzelleri yok.
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bence gayet güzel görünüyolar türbanlı bayanlar.)
00 Yorumla
+1 yılfavorim türbanlı kızlar...
01 Yorumla- +1 yıl
beğeniyorum onları...
- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel olsalar ne farkederki?
00 Yorumla Saygım var ama hoş bulmuyorum, görünüm açısından..
00 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. cok güzel olanları var
00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Varr mesela benim kardesim sabiish58
00 Yorumla"Gaz maskesi ile gül koklamak gibidir..."
00 Yorumlabazıları güzel evet..
00 YorumlaBence cok guzel ve bakimli olanlar azinlikta
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?